| Sebi00 a întrebat:

Hi all as vrea sa va intreb daca zinerytul e bun pentru cosuri daca le face sa dispara si in cate zile si daca dupa ti se face fata urata(uscata)

5 răspunsuri:
| Anddreee a răspuns:

Pai, ce pot sa spun, am folosit si eu, la inceput cosurile se retrageau intr-o zi sau doua, dar pe parcurs pielea s`a obisnuit cu Zinerytul si nu isi mai facea efectu` si nu mai m`am dat, cat timp l`am folosit nu mi s`a facut fata urata, acum cred ca depinde si de la persoana la persoana ca fiecare organism reactioneaza in felul lui.

| Lorely a răspuns:

Te-as sfatui cu ceva 100% sigur. In fiecare zi te speli foarte bine pe fata si le tamponezi cu spirt in fiecare dimineata si seara, in cateva zile vor disparea singure, fara se le "storci".big grin

| Cameliaa12 a răspuns:

Zinerytul usuca foarte tare pielea si daca il folosesti ziua si iesi la soare, iti pateaza pielea (apar pete maronii pe fata). Daca vrei sa il folosesti, aplica numai seara si dimineata dati cu crema hidratanta obligatoriu. Ca alternativa, poti incerca sa folosesti o lotiune din ceai verde preparata in casa ca aici: http://www.frumusele.ro/......nul-tau/10

| Miuriel a răspuns:

Eu am folosit si e foarte bun. Aveam probleme mari cu acneea si fata mea a ajuns sa fie foarte frumoasa. Efectul se vede intr-o saptamana, iar schimbarile mari dupa vreo 2-3 saptamani.Nu usuca pielea si nici nu mai apar cosuri dupa.Ti-l recomand cu drag!
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Anddreee a răspuns:

Nu e bine sa te dai pe fata cu spirt cum zice lola_2967, cel putin asa m`a sfatuit cineva, iti strica pielea.