Trebuie sa te duci la dermatolog, fiindca alunitele astea evolueaza si asta nu e normal. Nu stiu daca e grav sau nu fiindca nu le-am vazut, dar in tot cazul trebuie sa te vada un dermatolog cat mai repede.
Cel mai indicat e sa dai fuguta la un dermatolog, el stie cel mai bine ce si cum. Cu alunitele in prinsipiu nu e bine sa glumesti
Stiu eu... un bilet pe care scrie,, DERMATOLOG, SI MEI RAPID". si poate o extirpare nedureroasa, chiar daca, contra cost.
Good Luck si ne tii la curent.
Bună.
Un control dermatologic amănunţit pentru un diagnostic diferenţial şi un tratament specific.
Aluniţele sunt lampa de lansare a cancerului de piele. Anual un control dermatologic este bine venit sau ori de câte ori apare o modificare la o aluniţă sau apariţia ei.
Multă sănătate.
Pa, pa.
Buna. Te sfatuiesc sa consulti un medic dermatolog si sa-ti urmaresti cu atentie alunitele. Daca-si schimba forma, culoarea si daca apar peste noapte trebuie urgent consultat un dermatolog. Nu e de gluma cu ele. Sfatul nu e dat doar ca sa raspund cuiva, o sa vezi ca peste tot unde gasesc subiect legat de alunite rog pe toti sa faca o vizita dermatologului si asta pentru ca am avut un caz in familie terminat cu bine, dar care ne-a dat extrem de mari emotii. Numai bine!
anonim_4396 întreabă:
AnonimEu2314 întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: