anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi! am o intrebare:am alunite mici in jurul carora s`a format o pata maronie.stie cineva ce poate fi?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa te duci la dermatolog, fiindca alunitele astea evolueaza si asta nu e normal. Nu stiu daca e grav sau nu fiindca nu le-am vazut, dar in tot cazul trebuie sa te vada un dermatolog cat mai repede.

daniela
| daniela a răspuns:

Cel mai indicat e sa dai fuguta la un dermatolog, el stie cel mai bine ce si cum. Cu alunitele in prinsipiu nu e bine sa glumesti

| rey a răspuns:

Stiu eu... un bilet pe care scrie,, DERMATOLOG, SI MEI RAPID". si poate o extirpare nedureroasa, chiar daca, contra cost.

Good Luck si ne tii la curentwinking.

| mcandr3y a răspuns:

E grav... du-te imediat la dermatolog... in max 48 de ore...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Un control dermatologic amănunţit pentru un diagnostic diferenţial şi un tratament specific.
Aluniţele sunt lampa de lansare a cancerului de piele. Anual un control dermatologic este bine venit sau ori de câte ori apare o modificare la o aluniţă sau apariţia ei.
Multă sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai asa se formeaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai asa se formeaza

| nicola_2278 a răspuns:

Buna. Te sfatuiesc sa consulti un medic dermatolog si sa-ti urmaresti cu atentie alunitele. Daca-si schimba forma, culoarea si daca apar peste noapte trebuie urgent consultat un dermatolog. Nu e de gluma cu ele. Sfatul nu e dat doar ca sa raspund cuiva, o sa vezi ca peste tot unde gasesc subiect legat de alunite rog pe toti sa faca o vizita dermatologului si asta pentru ca am avut un caz in familie terminat cu bine, dar care ne-a dat extrem de mari emotii. Numai bine!