De banal nu-i banal, insa vesta verde cred ca nu are locul sau aici, poate o vesta rosie,,, sau alta culoare a camesii dar mai bine nu imbraca vesta, pune o bentita neagra sau verde, niste cercei draguti, se poate negri sau verzi si va fi ok :* sper ca te-am ajutat
Buna:*Dupa parerea mea ar trebui sa-ti lasi doar maieu si camasa. Daca mai pui si vesta s`ar putea sa arate cam incarcat.Probeaza`le si daca tie iti place cum iti sta e ok
Pai.daca camasa e verde deschis iar vesta verde inchis eu zic ca s-ar potrivi perfect.iar blugi sa fie negri/albastru deschis ar fi o tinuta super.:d o palariuta neagra ar completa tinuta b-)
Vesta verde nu prea se potriveste. Ai putea renunta la ea. In schimb, poti pune niste accesorii. Mai multe lantisoare( la gat ) pot schimba tinuta, dandu-i un aer tineresc. Asta este parerea mea , pana la urma faci cum vrei.
Mult succes! :*
DdAndreea
Merge destul de bine dar cred ca aer trebui sa renunti la vesta ca sa nu arati ca un pom de craciun
Okii,am inteless ca trebuie sa las vesta verde [jos]. Atunci ce tricou-bluza sa-mi iau ca sa mi se asorteza vesta?