Ca sa ti se duca bronzul trebuie sa ti se duca un strat de piele asa ca:nu-ti mai hidrata pielea chiar asa bine, exfoiiazati partea in care vrei sa scapi de bronz
Atunci cand faci dus, incearca sa dai cu un burete un pic mai dur, sa te masezi un pic mai dur cu el, o sa ti se duca bronzul.
Acum cateva zile o fata mi-a aratat ca a incercat sa se epileze cu ceara pe picioare si i s-a luat bronzul.
Am vazut si chiar i se luase si era o mare diferenta dintre restul piciorului si acea portiune deci, stii ce sa faci
xoxo Vanilla
Zeama de lamaie decoloreaza epiderma. ia o bucatica de lamaie si freaca-te bine pe picioare 1-2 minute.
Buna.Pai...bronzul sa stii ca se duce si la dus; sau daca te cojesti... o sa-ti treaca. Depinde cum te-ai bronzat; daca e un bronz frumos sau daca te-ai inrosit. Daca te-ai inrosit o sa te cojesti.Pa-pa
Ori te duci si bronzezi si partea de sus ori folosesti o lotiune sau crema exfolianta pe baza de argila(functioneaza de la prima aplicare)
poti face o crema exfolianta chiar la tine acasa:
amesteca un pic de malai cu o lingurita de miere si "freaca" zona bronzata pana pielea bronzata se cojest
Bye:*
Exfoliaza'te - ia niste zat de cafea da'te bine cu el pe pulpe si gambe si lasa'l asa vreo 5 minute, ajuta si la celulita si il poti folosi pe tot corpu. apoi spala'te normal
Buna! as vrea sa stiu ce metode ai folosit pentru bronzul de pe picioare? fiindca am aceiasi problema ca si tine, doar ca se cunoaste f tare. Ce as putea face pana maine? fiindca am nunta! :*