Arata bine, nu asculta parerile altora!
Daca tie iti place, ar trebui sa o cumperi!
In privinta sanilor, ai putea cumpara un sutien sau un suport de sutien care iti ridica sanii si atunci nu ai mai avea nici o problema in privinta lor! Acest suport costa cam 25-30 lei, dar te asigur ca te va ajuta mult! P. S! Nu trebuie sa ai sanii mari ca sa fii draguta, trebuie sa stii sa te comporti ca o fata draguta! :*
Rochita e draguta! Cum spunea cineva mai sus, alegi marimea cea mai mica si in plus iti pui un sutien PushUp! Va fi ok!(eu merg pe principiul ca orice haina imi vine bine, cu putine modificari).
Daca vrei sa ti-o comanzi de pe net, e mai naspa chestia, nu stii cum iti vine si s-ar putea sa-ti fie larga si atunci da proble-ma cu sanii si la "corsetul"(nu stiu cum se numeste) ala iti nu iti trebuie neaparat sani foarte mari, dar cum ti-am zis nici sa iti fie larga, ar fi mai bine sa cauti ceva in genul asta prin magazinele din orasul tau pentru ca de pe net e mult prea riscant si o sa ai multe batai de cap cu ea, am vazut multe rochii de genu in majoritatea magazinelor si la preturi mai bune.bafta
Daca iti comanzi marimea S va fi ok si ti se va potrivi daca nu iti vine atunci o duci la croitor
Mie imi place rochia asta http://www.fashion1.ro/products/Rochie-%252d-Beige-Wing.html
Pai eu zic sa iti iei un sutien si lasi bretele in jos sa nu se vada si poate merge.
xoxo, loly.
Nici rochia nici fata nu sunt misto, adica sunt ffffffffffffffffff naspa amandoua. daca te imbraci intr-o rochie ca asta o sa arati ca un clown, crede-ma.
funda plssss
Mie nu mi-a place dar daca zici ca ti-o place ia-o e stilul de rochita gogosar in partea de jos trebuie sa fii mai inalta sa ai picioare mai lungi pentru a arata bine in ea.
Mie imi place:X:X:X... Poi. ia-ti o marime mai mica sau pune-ti si u un sutien, ce are?:))Oricum daca nu uite+te pe acest site :d
http://www.ceimbracazi.ro/rochia-de-banchet-valorifica-ti-atuurile/
Mai bine iti iei o rochie tip bustiera ca sa para sanii mai mari, apropo fetelor, nu mai alegeti rochii tip gogosar... e prea mult si decoltei si gogosar si mai ai si o funda, chiar e prea mare excesu sa nu mai zic ca aceasta rochita se afirma si prin culoare, saracii baieti unde ar trebui sa se uite? La sani, la maini sau la picioare ca nici eu nu stiu dar ei.
xoxo, didi
Williama întreabă: