Pai sincer eu mi-am cumparat solutie pentru cresterea unghilior de la avon si cresc ff repede dar se si rup de accea am cumparat si intaritor pentru unghi de la farmec si ii combinatia perfecta mie imi cresc incearca si u
Incearca uleiul de ricin...nu numai ca iti cresc mai repede dar ti le si intareste
Incearca sa nu le mai tai glumeam, cred ca e o lipsa de calciu sau ceva de genul.
Trebuie sa ai rabdare. Exista unele tipuri de unghii care nu cresc repede:d.Mai bine lasa-le sa creasca natural.Eu am ughiile lungi.Intr-o zi am fost la o prietena si m-a dat cu solutie din aceea. Apoi s-au rupt. Nu sunt bune! Si niciodata sa nu le tai cu unghera. E mai sanatos pentru ele sa le pilesi.Cand vor creste iar, vor fi mai puternice! Succes!
Spala cu mult clor si in special foarte mult spala cu apa fierbinte si cresc si se intaresc
Sa astepti...Nu cred ca ai alte variante. Poti sa-mi dai "stupid" daca vrei oricum am o dispozitie mega proasta(((
. de ce nu lasi unghiile sa creasca singure? numai folosi tot felul de prostii, si eu am folosit de la avon sau farmacii tot felul de porcarii dar nu m.au ajutat la nimic.
. nu are rost sa dai banii degeaba, mai bine iti strangi sa. ti cumperi ceva mai folositor pentru ca nu unghiile ies in evidenta prima data cand esti vazuta, ci parul dintii, corpul, hainele, altceva :* lasa unghiile. pana la urma trebuie sa le lasi sa creasca singure atunci cand e momentul lor nu le grabi tu :*. sper ca ti.am fost de folos :* bafta!
Si eu am un tratament pentru cresterea unghiilor, si mi-au crescut.Ma dau de 2 ori pe zi cu el.
Sau te masezi cu ulei de ricin la baza unghiilor. Pentru a le intari, tine-le putin in zeama de lamaie. Unghiile se intaresc, sunt lucioase si nu se mai rup.sa le tii si in apa, cica cresc.Si sa consumi vitamina A.
Uite...sa-ti spun o chestie, pentru cresterea rapida nu prea sunt solutii si alte chestii, dar ca sa se mentina sanatoase, sa nu se exfolieze foloseste cu incredere lotiunea pentru tratarea unghiilor de la Farmec cu vitamina B5, o gasesti in toate farmaciile-garantat! Secretul unor unghii lunghi este sanatatea acestora!
Suces >
Eu am un lac de unghii fara culoare si imi cresc unghiile in 2 zile'...si plus la aceea nu se rup...
Iei un bol sau un castron si pui inauntru 2/3 apa si 1/3 zeama de la o lamaie. Iti bagi varfurile degetelor astfel incat tote unghiile sa intre si le tii 10 min. Repeti asta in fiecare dimineata si seara, timp de o saptamana. Iti vor creste putin mai repede, iar aspectul lor va fi unul minunat. Daca mai adaugi in amestec si sare, ti se vor intari si nu se vor mai rupe asa repede. Mai poti sa le tii in ulei de masline, eu nu am incercat, dar cred ca da rezultate! O faci dupa bunul plac, cand vrei tu, de fiecare data cand unghiile tale se rup usor sau sunt subtiri. De 3 ori pe saptamana tine-le in ulei de ricin si maseaza-le usor. Eu am incercat o solutie pentru cresterea unghiilor, gasesti in farmacii sau daca nu, in magazinele mari, si-ti crest repede, dar ti se cam inmoaie si se rup de aceea ori cumperi si intaritor de unghii ori faci in fiecare zi de 2 ori, tratamentul cu zeama de lamaie. Poti sa mai citesti aici despre unghii: http://www.eva.ro/......1530.html, http://www.ziare.com/......le-885429, http://www.topsanatate.ro/......4816.html. Sper ca te-am ajutat. :)