| Semy_6934 a întrebat:

Hi!big grin cum pote o fata in clasa a V-a sa isi faca parul la scoala? Nu prea ii mai place coada sau doua codite.Multumesc!:*
(Precizez:Are parul lung si bretonul la fel)

Răspuns Câştigător
| ɐunʇzɐ a răspuns:

Pai poti sa iti iei glamuret sh sa ti-l faci coc, sau daca nu, ciufuleste-l sh o sa fie super okwinkingwinkinghee hee crede-ma sau cel putin eu asa facbig grin(cls a 6)pup fundita?big grin

8 răspunsuri:
| Anxx a răspuns:

Indreapta-l. fa-ti bucle :d iar daca nu ai placa sau ondulator poti sa folosesti spuma de par:p

| Andreea_9197 a răspuns:

Pai...Iti poti prinde bretonul pe spate asa fel incat sa stea putin umflat, iti faci o coada impletita intr-o parte, sau sa il lasi desfacut si iti prinzi o bentita ca sa nu iti vina parul in ochi:D.Astea te pot ajuta: http://pctroubleshooting.ro/topic/9450-coafuri-simple-pentru-scoala-fete/. Succes!

| Semy_6934 explică:

Am eu glamuret si nu e prea bun. Fata de care am spus este verisoara mea.La scoala ei nu le lasa cu parul desprins.

| AndreeaDenisa0778 a răspuns:

Poate sa`si faca o coada intr-o parte.sau sa`si prinda parul in clema.confused ti-as fi spus mai multe dar ai spus ca la scoala la ea nu au voie cu parul desprins.:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.sun in clasa a-5a si am parul scurt.in fiecare zii il aranjez la fel, nu mai stiu cum sa-l fac,, daca stiti voi va rog sa-mi spuneti. pup mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as spune sa-ti faci parul sau spich adica sau daca nu til prindi cu agrafatongue:*:*:*