| LoadedGun a întrebat:

Hi everyone! Din nou vin cu o intrebare ciudata laughing. Vreau ca anul acesta sa imi schimb de tot tunsoarea si frizura.Am sa va dau cateva repere: am fata rotunda si putin alba, ochii verzi, si parul saten destul de lung si putin undulat.Si trebuie sa va spun neaparat ca sunt o rockerita si vreau o tunsoare mai rebela sau ciufulita cum vreti. Ce ati putea sa imi recomandati? big grin Exclus freza de emo care necesita multa placa(desi mi-ar placea dar daca e faina dc nu ) si cea cu spini (: Si cum as putea sa imi prind parul? Cele care imi plac cel mai mult primesc funda >:

P. S nu veniti cu raspunsuri gen : intraba la coafor sau asa pentru ca eu merg la o prietena de-a mamei sa ma tunda si ea e putin mai ciudata adica nu pot sa ii spun ca vreau o freza de rockerita straight face ca dupa aia se uita ciudat la mine ii spune la mama si mama ma ia cu " ce ai draga ai inebunit?" laughing oricum ea nu intelege ca nu vreau freza extravaganta

Deci un sfat plz :* Thx big hug Love you guys

Răspuns Câştigător
| christina94 a răspuns:

Http://1.bp.blogspot.com/......modele.jpg foarte mult filat de la gat in jos. si poti sa ti-l tapezi singura :* bafta :x

3 răspunsuri:
| chelie91ptm a răspuns:

Hmmm