Da eu el folosesc! Adica eu daca nu folosesc ulei de ricin parul imi creste foarte greu. Nu e un mit. Chiar functioneaza. Eu te sfatuiesc sa il incerci. Te dai cu el de 2-3 ori pe luna. Apoi poti sa incepi si luniile urmatoare daca vrei mai mult. te dai cu el doar la radacina nu si pe fire.
sper ca te-am ajutat. :*
Da, uleiuil de ricin chiar este bun pentru par: crestere rapida si sanatoasa + intarirea firuli de par.
www.efrumuseti.blogspot.com
Da, il folosesc de peste 3 ani. secretul este ca nu trebuie pus pe par, ci pe radacinile parului de pe cap. se mai gace si supa de ulei de ricin cu untura de zarzar
Salut :
eu folosesc uleiul nu doar pentru cresterea parului ci chiar pentru pielea intarita si bataturi, si chiar pentru a fi unghiile mai rezistente -
folosestel cu siguranta
funda?
Pai cel mai des eu folosesc pentru cresterea sprancenelor...Dar ai putea folosi pentru par un sampon care are in continut ulei de ricin.Aaa.da.Eu folosesc un sampon ft bun care mi` a reparat parul complet deoarece a fost ars de la decolorare Ai putea sa` l incerci.Gliss Repair.ft bun. Sper ca ti` am fost de ajutor.Bafta!:*Fundita?
kalakkas întreabă: