Foloseste samponul si balsamul de la nivea pentru par drept, se gaseste la supermarket si se numeste strainght&easy, bafta
Buna.
Poti folosi uscatorul si peria.
Si ca sa stea mai bine il poti da cu putin fixativ..
Paa:*.
Poii.din cate stiu ti`l poti indrepta cu fierul d ecalcat[ se procedeaza astfel:iti pui pe par un prosot, dar sa nu fie umed.Mai departe iti dai cu fierul.Iar la final.vei vedea tu], dar insa acest lucru este o porcarie. daca iti doresti atat d emult ar mi fi variantele:
1. Sa ti`l faci permanent dar va fi pacat de parul tau.Iar in cazul acesta nu vei mai avea nevoie de placa;
2. De cate ori te speli pe cap sa ti`l indrepti.Crede`ma am incercat si eu, iar parul imi statea drept;
Cam atat. Sper ca te-am ajutat :*!
Si eu un timp li-l intindeam cu placa dar acum cand fac baie mil ususc cu uscatorul de la radacina si mie imi sta drept...si este ondulat de fel:*
Ai putea folosi o perie mare de par.sau daca nu, cand ti-l usuci incearca sa iei cate o suvita si sa il intrepti in directia in care ai vrea tu sa stea.e intr-adevar mult mai greu si nu iti va sta intins ca si cu placa dar macar nu va sta rau.incerca.sper ca ti-am fost de ajutor