| Tmcn a întrebat:

Hi. Idei pentru un machiaj simplu dar drăguţ pentru seara balului, la club având în vedere că mă duc în blugi? Nu vreau nuanţe de roz sau mov. Ceva simplu dar care să arate bine. Dau fundă unei idei creative.

5 răspunsuri:
| IoanaMra a răspuns:

Poti de exemplu sa te ghidezi pe doua culori. Sa zicemthinking albastru deschis si negru. Iti dai cu albastru sters pe pleoapa si cu negru usor de tot aplici cateva umbre micute! Putin gloss pentru senzatia de volum a buzelor si e ok. Acest machiaj se potriveste si celor cu ten deschis si cu ten inchis,singura diferenta e intensitatea culorilor. Daca ai ten mai deschis machiaju e mai intens si daca e mai inchis el trebuie sa fie mai sters. Eu dupa bal (care e vineri) merg in discoteca intr'o rochita neagra simpatica si platforme,si machiaj folosesc alb sau maro si la fel, pentru umbre pun negru. Bineinteles rimel. Sau daca nu esti adepta machiajului de orice tip, da'ti cu rimel si o liniuta mica cu tus negru! tongue Have fun la baaaaal! \:d/

| AlexandraCroft a răspuns:

Buna!
Poti opta pentru un machiaj "nude" punanduse accent pe nuantele de maro,piersica mai ales daca vei merge in blugi,ai facut bine ca nu ai ales un machiaj strident pentru ca asa nu s-ar fi potrivit cu ce vei purta la bal.
Te poti da cu blush de culoarea coral sau caisa pentru a pastra tonul de naturalete.
Mascara - pentru niste gene maxi sa iti mareasca ochii.
Fondul de ten - daca ai nevoie.
Eyeliner-pentru a-ti oferii un aer romantic.
Iar pentru buze poti opta pentru un rosu, stiu ca pare nebunesc dar rosu iti pune evidenta coturul chipului tau mai ales ca ai ales sa te machiezi simplu, asa se potriveste cel mai bine crede-ma!
Daca totusi nu doresti poti opta pentru un gloss stralucitor si persisten.
Sper ca ti-am putut fii de folos multa sanatate iti doresc.

| Bessame a răspuns:

Un tus maro, deasupra pleoapei, aplici la fel un fard maro inchis pana la jumatea pleoapei si dupa un fard alb sidefat incerci sa combini putin culoriile si mergi spre exterior cu alb!

| biobix a răspuns:

Poti folosi un negru pe juma' din pleoapa de jos si restul cu alb, ar fi o idee draguta...sau mai poti incerca asta : http://1.bp.blogspot.com/......C09536.JPG http://2.bp.blogspot.com/......culori.JPG