| stefania_1130 a întrebat:

Hi imi place mult rock-ul si as vrea sa devin rockerita cu ce sa ma imbrac? sfaturi va rog

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e totul numai de imbracaminte. unii te observa ca esti rockeritza si dupa felul cum privesi in jurul tau. as vrea foarte mult sa te ajut dar totul depinde doar de tine. imbracate in ceva simplu si care sa nu iasa foarte mult in evidenta. inca ceva parerea celor din jur nu trebuie sa te intereseze DELOC. ce daca ai 13-14 ani? pana la urma nimeni nu s-a nascut rocker si vei vedea...

85 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Mai pui 2 intrebari de astea si ma culc fericit.

| little a răspuns:

Chiloti, Sutien, si atat :X mie asa imi place sa vad o fata big grin

| damav a răspuns:

Din cate am vazut la nepotul meu se imbraca in negru, cu lanturi, piele, isi lasa plete, etc. Daca vrei iti dau ID-ul lui si al fiicei mele si vorbiti de haine, muzica, tot ce tine de rock si nu numai.Trimite mesaj

| Criiss16 a răspuns:

Nu e neaparat sa te imbraci ca un rock`er. Poti fi rock`erita chiar daca nu te imbraci ca ei. Dar daca chiar vrei asta, poarta haine de culoare neagra, bratari negre si la fel si unghiile.happy

| annda a răspuns:

Flav ne culcam fericiti nu fi egoist. Presimt ca urmeaza sa intrebe "si daca o saruta ala la prima intalnire?" laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@annda, stai linistita, au fost si intrebarin de genullaughing
@stefania mama, pai tie daca iti place asa mult rock-ul nu observi cum se imbraca cei care asculta acest gen de muzica?

| danutza a răspuns:

In negru crying

| annda a răspuns:

Stiu, dar astept sa intrebe si ea. big grin

| Shery a răspuns:

laughing te rog eu nu te uniformiza. rockerii poarta mai mult negru, dar chiar vrei sa renunti de tot la culori?! eu ador culoarea:X ea ne face viata mai frumoasa...si ascult rock...mostlyhee hee
te imbraci cum simti, nu cum iti canta altii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flav cel mai tarerolling on the floorlaughinglaughing.

De ce sa devii rokeritza? Dmne.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stefi draga, nu-i chestie de imbracaminte...mai intreba unu' zilele trecute cum sa devina emo...

nony
| nony a răspuns:

Flav e cel mai tare. din parcare.eu sunt cel mai tare de pe topic.
Vrei sa asculti un sfat adevarat care iti v-a schimba viata forever?

Fá-te raperitza love struck

| JayLeno a răspuns:

In costumul lui Eva, am inteles de la unu Adam ca si ea era metalistahee hee

| spiritul a răspuns:

Cu un navod

| yuli10 a răspuns:

Faza asta o sa treaca in cel mult 2 ani, stiu din proprie experienta laughing si o sa te trezesti cu dulapu plin de hanorace negre si alte chestii bizare pe care nu o sa le mai porti niciodata. asa ca, desi iti place rockul nu exagera cu aparentelehappy

| criss:) a răspuns:

Esti d a mea...criss are dreptate... q toate k imi plk rok-ul nu port numai haine negrewinking...in general haine negre, de piele, bratari dinalea q accesorii meralice, lantzuri p gat tot q accesorii.par q pletelaughing.etc.

| criss:) a răspuns:

Metalice*

| diana040897 a răspuns:

Daca vrei sa devii rockerita nu te determina numai imbracamintea...Depinde si de compotrament si ce fel de rock iti place vrei sa asculti. Poti incepe prin a iti face unghiile si ochii cu negru de a cunoaste cat mai multe trupe de rock si de a te imbraca in tricouri negre (eventual cu nume de trupe). Restul va veni de la sine.

| blackcat_3605 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa te imbraci ca un rocker ca sa fii rocker.Eu ma imbrac cat mai simplu, evit culorile tipatoare(roz, rosu etc). Ma rezum la maro, bej, negru. Ca accesorii nu sunt adepta bratarilor cu tinte sau alte chestii.prefer bratarile facute manual, pandantive din ceramica, cruciulitele din lemn(imi placeau de cand eram mica happy )Stilul ti-l faci tu singura.Nu trebuie sa te imbraci "asa cum scrie la carte" numai ca sa fi in ton cu moda.

| sopon a răspuns:

Da ai putea alege ceva fuste din piele cu camasi negre sau blugi negri geaca de piele si un tricou negru si sau o bluza neagra cu un maieu iar tu sa arati cat mai bine ca sa arate bine impreuna cu hainelehappyhappyhappydevilPdevildevildevildevildevil

| denisa_4752 a răspuns:

Draga mea, nu devii ''rockerita'' asa cum spui tu peste noapte! trebuie sa ai in sange chestia asta, sa simti muzica si cred ca o intrebare mai aiurea nu puteai sa puihappynu am nimic cu tine, insa lasa rock ul in pace! nu e pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai curele cu tinte si.nu stiu.multa piele.pantaloni negri sau culori mai inchise drepti.adica.stramti si. daca stii bratarile alea de cauciuc mici.culori gen,, albastre mov roz negre. din astea poti sa-ti pui.si.de obicei.rockeri au un par mai nespalat si neingrijitlaughing.toate astea da sa nu dai in postura de emowinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E trist.probabil esti si tu o copila care asculta avril. zice ca e cea mai mare rock-erita dar daca ai luat o cu manowar sau iron maiden ai terminat o. draga. uite un sfat.eu ascult rock si metal de 4 ani. dar problema ta e .nici nu stiu. wtf! ce sa mai zic.
in fine.lasa rock'ul.oh go on

| lulubelle a răspuns:

Jesus...si eu sunt rockerita si ma imbrac in functie de muzica pe care o asc adica ce transmite muzica aia pentru mine(metal)... dar nu scrie neaparat undeva ca daca asculti rock sa te imbraci in negru...banuiesc ca ai cam 13-14 ani daca pui asemenea intrebare...nu trebuie sa iti zica nimeni cum sa te imbraci trebuie sa simti tu cum vrei si sa iti placa tie nu ca sa fii si tu tare ca asculti rock.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna stefania! parerea mea este sa te imbraci in negru adica toate hainele tale sa fie negre ps :sa asculti mult rock pe mine ma relaxeaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ce doresti tu ...rock rulz \m/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai asta in sange si daca askult avril esti varza si privind imbracamintea nu stiu ce dracu sa-ti spun sa ai toate hainele negre si sa-ti placa lucrurile bizare eu pot spune cas o rocaritza cat se poate de originala dar am fost si satanista asaca nu stiu daca ai cam intre 12 si 13 ani nu mai pune intrebari tampite si uitate in juru tau si incepe sa-ti faci prieteni rockeri care sa te ajute ca sunt sigura ca te iau sub aripa lortonguetonguelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei ati dau un site de ambracaminte de rockeri/tze ca eu tot de acolo ma ambrac si sunt super marfa ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Be beauty in black.cum gandesti asa vorbesti. a fii rocker nu tine numai de faptul ca asculti rock.trebuie sa gandesti si comportate ca atare.haina face pe om.