Buna!
Eu am aceeasi problema dar cu bunica.
Spune-i ca este destul de mare si ca nu trebuie sa te mai trateze ca pe un copil.
Incearca sa o convingi ca asa se poarta acum si ca toate coloegele tale pozarta asa.
Zii ca u mai suntem pe timpul lui Ceausescu sa fim obligate sa purtam uniforma si codite impletite cu fundite.
Sau daca nu, ignoro.
Eu asa fac.
Bine dar eu am avantajul ca ma sustin parinti.
Succes!
Cel mai bine este sa porti ce iti place tie. Blugii nu se demodeaza niciodata indiferent de model pentru ca fiecarei persoane le sta bine cu alt tip care sa le avantajeze. Acum, majoritatea tinerilor poarta blugi stramti. Acestia sunt cei mai la moda.
In legatura cu parul. poti sa il prinzi o zi, alta sa-l lasi despletit si poate asa o sa faci un pact cu mama ta cat sa fiti amandoua multumite. Daca tie iti place despletit, incearca sa vorbesti cu mama ta si sunt sigura ca la un moment dat va intelege
Sper ca te-am ajutat!:* funda?
Deci chestia asta e ciudata...fiecare poarta ce ii place pana la urma. La moda sunt blugii stramti:X[ii ador] si ea ar trebui sa inteleaga asta. Mie una nu prea imi place sa imi prind parul, doar pe acasa.incearca si tu asa. TIne-l cat mai mult prins in casa si cand iesi lasa-l desprins.
Eu cred ca ar trebui sa te imbraci, cuafezi, machezi etc. cum vrei tu!
Cred ca ar trebui sa-i explici mamei tale ca asta este stilul tau, ca asa iti place tie sa te imbraci si ca in felul acesta te simti bine in pielea ta.Nu spun ca sfaturile ei nu sunt bune, ci dimpotriva, ca orice mama vrea sa-si impuna un anumit punct de vedere si sa aiba grija de copilul ei cum stie ea mai bine, insa daca ii spui parerea ta sincera, cred ca te va intelege! Se poarta asa cum vrei si cum iti place tie, iar daca ceilalti inteleg asta totul e ok...
Si eu am aceeasi problema cu mama! Logik! Blugi stramti! Si parul desprins, poate o clama in fata sau la spate nu stica, dar e mult mai draut asa. Fundaa?
Buna nu ar trebui sa te certe sa vada si ea o prietene a ta cum este imbracata si apoi sa vorbeasca cu tine eu sunt de partea ta dar stiu de ce zice asa vrea sa aiba grija de tine deci... sper ca te-am ajutat
Deci poarca o aud pe maicamea >.<
Si ea facea la fel.
Intr`o zi, m-am saturat, sincer
si i-am zis ca vreau sa discutam, si cu maicamea nu`i usor de discutat . Crede`ma .
Ma rog, I-am zis ca nu va putea toata viata sa imi zica cum si ce sa imbrac/port.
Asa ca a incercat sa intseleaga. si a resit .
Sper ca tsiam fost de folos :*:*. Fundiii?:d
daca vrei
Pai blugi stramti si parul desfacut+
stai linistita ca nu patesti cu blugii cum au patsit in episodu din sonny with a chance
Eu sunt de parere ca ar trebui sa porti ce-ti place tie.ciudat este ca la mine mama vrea sa port haine stramte iar mie imi plac cele largi. parintii astia. daca tie iti plac blugii stramti, te simti bine in ei si iti vin bine ar trebui sa o convingi p mama ta sa te lase sa porti ce vrei.cat despre par mie imi place desprins sau prins cu o cordelutza ceva
Buna! eu zic ca e mai fain cu blugi stramti si parul desprins asa este mai super