Buna MaddElla!
Fondurile de ten trebuiesc luate la rand sau intrebat pana nimeresti unul bun si potrivit tipului tau de ten.Trebuie mai intai sa optezi pentru unul pentru ten gras,normal,mixt etc. Apoi poti intreba chiar fetele care au tenul ca al tau ce fonduri de ten folosesc ele,asta ca sa iti faci o parere si poate astfel vei putea gasi unul bun pentru. tine.
Ai spus ca folosesti fondul de ten ca "baza" pentru pudra,desi nu prea imi surade ideea iti pot : ori sa cumperi altul iar data viitoare ai grija sa cumperi unul de calitate ori il poti folosii chiar ca "baza", te poti da de prima data cu fondul de ten pe urma aplici pudra, oricum acoperi acel fond de ten si nu cred ca se prea observa deoarece urmeaza stratul de pudra.Eu zic sa incerci vezi ce iti iese!
Pa pa!
Bună.
Pudra se aplică întotdeauna după fondul de ten, nu înaintea lui!
Este de proastă calitate.
Mai bine renunți la acest fond și mergi pe unul de calitate.
Pa, pa.
Hi!
În general, fondurile de ten de la Avon sau alte firme de acest gen nu sunt de calitate. Poţi să îţi cumperi de la Avon rimel sau gloss de buze dar nu chestii de faţă.Nu îl folosi că îţi strici faţa.
Mai bine încearcă ceva mai de calitate gen Maybelline, L'Oreal.
Uite aici :
http://www.produsecosmetice.ro/
Baftă!
Depinde si de pudra, daca pudra este de calitate s-ar putea sa fie bunicel.incearca-l.As recomnda fondul de ten de la Loreal(este f bun pentru pretul lui, sunt altele peste 1 milion care sunt asemanatoare acestuia, deci Recomand Loreal)
Buna! Asa e, din pacate fondul de ten de la color trend nu e bun .Nu iti spun lucru` asta ca simplu client, ci ca reprezentant. Daca vei de la Avon incearca altele.
Depinde si de tenul pe care il ai. Am avut si eu fond de ten de la Color Trend si l.am folosit tot ca o baza de machiaj si nu a functionat asa de bine cum am auzit. Trebuie sa te dai de mai multe ori ca sa fie bine. De exemplu, daca pleci dimineata(9-10) si te dai cu fondul asta de ten, pe la 15-16, maxim, trebuie sa te demachezi si sa te machiezi din nou pentru ca nu tine foarte mult. Eu una nu mi.as m.ai lua asa ceva. Bafta!:* Si de acum in colo ar fi mai bine ca inainte sa.ti cumperi ceva sa ceri o parere macar.
Pentru ca un fond de ten sa se aseze frumos pe fata ta, trebuie mai intai sa te dai cu o crema de fata care sa nu fie grasa si sa intre usor in piele, sau o baza de machiaj. Apoi aplici fondul de ten.Fondul de ten de la Color Trend este pentru persoanele de la 20 de ani in jos.Asta nu inseamna ca nu este bun.Trebuie doar sa urmezi niste pasi.Referitor la pudra, da, o aplici dupa fondul de ten.Incearca sa folosesti o pudra invizibila sau in acelasi ton cu fondul de ten.
ColorBubbles întreabă:
AndreeaRullz întreabă:
Mira1738 întreabă: