| FunkySmile a întrebat:

Hi. Stiti si voi ca acum e cam naspa afara, iar parul meu e cret sad si degeaba il indrept ca atunci cand ies afara, la umezeala, parul mi se increteste cryingcrying. Eu una nu sufar umbrela tongue, asa ca imi pun sapca si gluga in cap dar tot degeaba cryingcrying. Nici umbrela nu cred ca l-ar ajuta sad. Deci cum as putea mentine parul drept si cand ies afara, fiindca eu sunt creata de la mama natura si nu imi place cryingcrying.
Peace kiss

Răspuns Câştigător
| simiiii a răspuns:

Bunakiss! thinking hmm pe vremea asta crezi ca esti singura care nu reuseste sa-si tina parul drept? Eu am parul drept de cand ma stiu, decat varfurile le am un pic ondulate si cand mi le indrept si pelc spre scoala, sa ales parfu'! Dar eu cand mi-l indrept folosesc un balsam de indreptat parul [ Taft Straight & Glossy, costa cam vre'o 10 lei, si-l gasesti si-n magazine ] si dupa aceea il prind intr-o coada peste care iau o sapca. si rezista.batting eyelashes incearca si tukiss

4 răspunsuri:
| Asdffd a răspuns:

Asa si este.
Daca ai parul in drept il vrei cret.
Daca il ai cret il vrei drept.
Eu la's vrea cretlove struck si il am dreptlaughing cel mai bine este sa pui fixativ spuma sau gel pe el cand mergi afara.

| costin1306 a răspuns:

Hmmm, o adevarata probleme de viata, nici nu stiu ce sa spunhappy Serios vorbind, fal cu placa de indreptat si ceva timp va sta asa, sper ca nu i foarte incapatanat...

| catalin94 a răspuns:

Pacat...multi si-ar dori un par cret...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste o placa buna de indreptatwinking dupa ce faci baie da-te cu spuma un pic asa, nu mult si lasa-l un pic sa se usuce sa nu il arzi prea tare apoi baga placa in elwinking