Nu te sfătuiesc. Apa oxigenată pură e un acid destul de puternic care atacă şi epiderma. Nu ştiu ce va mai rămâne din părul tău.
Nici eu nu te sfatuiesc sa incerci experimente pe parul tau. De ce? daca chiar vrei si char vrei sa itit schimbi cularea parului foloseste vopsea sau nuantaor. Nu te coplica cu apa oxigenta pentru ca asa cum a zis si BitterSweet este foare puternica si iti poate afecta parul. De ce vrei sa renuti la cularea parului tau. Mie mi se pare foarte frumoasa. Gandeste-te ca daca iti vei vrea culoarea inapoi nu o vei mai avea. O nunanta naturala se face foarte greu
Nu mai bine dai tu 10-15 ron cat e la coafor si rezolvi o treaba? Acolo te pot sfatui cum trebuie, fara sa iti arzi si fir de par, radacini si pielea capului- toate odata. N-ai vazut pe nimeni cu bube pe scalp de la un oxigenat "mai dur"? Eu am vazut si e oribil. De ce nu iei in calcul si niste suvite colorate care sa iti "distraga atentia" de la nuanta pe care o ai si nu iti place? Daca la ai opta pentru o vopsea "blond deschis" ar iesi un blondiu simpatic, Sau o nuanta de roscat nu foarte "morcov" te-ar ajuta sa ai o imagine pozitiva de sine...
Sunt multe variante si nu toate atat de drastice ca turnatul unui acid "in" cap .
Eu cred că mai bine ai folosi o vopsea de păr sau nuanţator decât să rişti să iasă o culoare mai urâtă decat vroiai sau poate mai rau.
Eu cred că mai bine ai folosi o vopsea de păr sau nuanţator decât să rişti să iasă o culoare mai urâtă decat vroiai sau poate mai rău.
Georgian1992 întreabă: