Uleiul de ricin ajuta si poti lua si vitamine, dar si daca ti mainile in apa des iti cresc mai repede.
Eu mi le-am ros pana la 12 ani si niciodata nu au mai fost la fel! Cresteau moi si se despicau...se rupeau mult prea usor si pana la urma trebuia sa le tai. Ma dadeam cu lac intaritor, dar se decojea in 2 zile si nu ramanea numai pe mijloc putin lac.
Intr-o zi tot cautam pe net metode si am gasit-o pe asta foarte tare : iti ungi unghiile cu ulei de masline si stai asa cu ele vreo 15-20 de minute. Mi-am zis ca incercarea moarte n-are asa ca am inceput sa fac si eu asa, iar dupa o saptamana imi erau mai lungi si mai tari ca de obicei si le dadeam mereu cu lac cu vitamine.
Dupaia stiu ca am inceput scoala si faceam volei in echipa scolii si trebuia sa mi le tai. Dar tin minte cum in perioada aceea erau foarte frumoase...
E frumos sa nu ai unghiile lungi chiar daca ai fata, deoarece te incomoda, ti le rupi usor si arata si urat la o fata , e bine ca femeie sa ai unghiile lungi, bafta!
Buna! cea mai bina solutie este sa te dau cu ulei de ricin. il achizitionezi de la farmacie si este in jur de 5lei!
Acesta actioneaza astfel: dupa ce iti dau cu el pe unghii si il lasi asa cam 15-20 min, el ti le intareste(nu le lasa sa se exfolieze) si iti mareste viteza de crestere a unghiilor.
dupa cam o saptamana vei obserba rezultate uimitoare! funda?
Incearca un tratament de unghii sau mananaca alimente care contin mult calciu.Se intampla si din cauza lipsei de calciu chestia asta.Eu stiam ca uleiul este folosit pentru a da un luciu unghiei(cu struguri si zahar)
Viteza de crestere ar trebui sa nu aiba legatura cu faptul ca le tai sau le rozi, pentru ca unghiile cresc din radacina. Si eu am avut o perioada in care imi rodeam unghiile si tot asa, devenisera moi. Apoi mi s-a tot spus: "Vai, nu-i frumos, baietel mare si isi roade unghiile ca o maimutica!" Dar obiceiul se pare ca este imprimat in noi genetic, chiar de pe vremea cand traiam in jungla si nu existau foarfece sau unghiera. O sa imi sara in cap creationistii...
Andrada28 întreabă: