Hallu. :3
Îţi poţi comanda de pe internet, şi nu mai trebuie să le cauţi prin magazine.
Biie. :3
Cu ce ai tu în playlist, nu văd de ce ţi-ar plăcea ţintele.
Adică, acum un an când vedeai pe cineva cu ţinte, îl catalogai drept roacăr satanist ambulant. Acum, e tare mişto să porţi ţinte.
Şi nu zic că te îmbraci după genul de muzică. Nu eşti oaie. Doar că tu eşti bleagă rău.
Pfff... eu nu te-am intrebat cum crezi ca sunt eu,am intrebat unde pot gasi, da? si te rog mult, incearca sa abordezi un raspuns la tema, stii oare daca le vreau pentru mine? in genere, nu inteleg pentru ce ai scris tu toate alea?
Că aşa am vrut eu.
M-am săturat de târfele corcituri ca tine care poartă ţinte că-i mişto şi se uitau cruciş acum un an la ăia care purtau.
Hai, mori!
mai fato, iti mai zic odata, poate nu sunt pentru mine, si nu ai de unde sti daca purtam sau nu cu un an in urma
Ăhă.
Îţi trebuiau argumente mai bune. Nu ştii nici să minţi.
:d Sfat prietenesc -,, Nu judeca oamenii pe care nici macar nu-i cunosti'' sau vrei sa spui ca ma stii de undeva? ascult, sunt doar ochi si urechi
Pot să-mi dau seama cum e un om după alegerile pe care le face. Şi după felul cum vorbeşte. Şi ce vorbeşte.
Şi nu, nu te ştiu de nicăieri. Nici c-aş vrea.
Pai atunci hai te rog relaxeaza-te si nu mai spune prostii...mai ales ca nu ma cunosti pe mine, si nici gusturile mele, da?
Sunt foarte relaxată. Şi nu spun prostii.
Repet, nu te cunosc, dar îţi cunosc gusturile destul de ok din ce ai mâncat cu rahat aici.
Gata? ai zis tot ce ai avut pe suflet? daca da, retrage-te te rog, nu vorbesti la tema deloc
1. Nu am suflet, că nu există.
2. Şi comentez cât vreau şi unde vreau şi despre ce vreau.
Nu si pe profilul meu, ok? stiu ca tare nu te interesez de aceea te rog inca odata sa te retragi, si cind vb cu mine, ma respecti
Respectul se câştigă, fetiţo. Nu am ajuns să respect pe cineva de pe net.
Pe mine ma vei respecta omuletule, vrei nu vrei, mii perpendicular ce gindesti despre mine, iti este clar?
1. Sunt fată.
2. Crezi că-mi pasă ce vrei tu?
Esti din Romania?
Ты кто такой? Давай, до свидания
Nu, nu-s din România. Şi de ce te dai interesant?
Marş.
Marş? cine? eu? nu, asta e pagina mea...pleaca tu, nu esti bine venita