| GOODLUCK a întrebat:

Hi. Unghiile false iti afecteaza unghiile naturale >?
thx

Răspuns Câştigător
| madalicious a răspuns:

Da, din nefericire, le afecteaza, mai ales daca iti faci unghiile cu acryl, pentru ca dupa ce le indepartezi pe cele false, unghiile naturale, au un aspect ingalbenit, isi pierd culoarea, si se rup mai repede. Deci: nu-ti face unghii false! Daca vrei unghii frumoase ai grija de cele naturale! Te miri cat de frumoase pot fi si ele.

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
http://www.egirl.ro/Unghii-false,a449.html
Pa, pa.

| Daria a răspuns:

Da

| BRoxana a răspuns:

Afecteaza + nu se mai poarta asa de mult unghiile cat mai lungi, cat mai impopotonate cu 10000 de floricele, pietricele, sclipici se poarta unghiile sanatoase cu un simplu french http://www.stilfeminin.ro/......toase.html nu se poarta nici unghiile uriase, se poarta unghii medii sanatoase, curate care sincer arata mult, mult mai bine decat niste unghii uriase care se vad de la o posta ca sunt false:-j, parerea mea.

| maraa_9303 a răspuns:

Da iti afeacteaza unghiile, risti ca unghiile tale naturale sa fie "de hartie".

| ღSคภ๔яค a răspuns:

Nu cred

| Mihaitsa22 a răspuns:

Nu draga mea, unghiile false pot fi indepartate cand crezi u de cuviinte fara sa le afecteze pe cele vechi:*

| Milkyyy a răspuns:

Mdea.
alea cu gel sunt dragute la inceput, dar dupa vreo 2-3 saptamana. cand trebuie pilite se subtiaza si unghia naturala + ca ramane si galbejita (gelul nu se sterge cu acetona si unghia aia falsa ramane lipita oh go on CHIAR BINE a dracul. laughing )
m-am pacalit si eu blushing. deci mai bine lasaaaaa!

| ♫♥laurik♥♫ a răspuns:

Din cate stiu eu. DA! mama mea si-a pus acum ceva timp si le-a tinut destul de mult si dupa ce si le-a dat jos unghiile ei naturale aratau foarte naspa...sad si acum i se rup foarte repede din cauza acelor unghii false

eu nu te sfatuiesc sa iti pui, doar daca le tii maxim 1 saptamana... atunci e ok happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! e absolut clar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta, lipiciul acela mananca tot calciul unghiei naturale.

| roxana10 a răspuns:

Daa, eu mi le-am distrus cu unghiile falsestraight face

| Chriss_9580 a răspuns:

Da. deoarece nu-ti lasa unghiile sa respire.
Mai bine iti lasi unghiile tale naturale, iar daca ai aceeasi problema ca si mine se rup ff repede. iti recomand sa le bagi in ulei caldut dupa aceea in apa si storci o lamaie. si se vor intari.