Nu faci gargara cu apa de gura, si nu scuipi imediat, nici nu inghiti intentionat. Nu o folosesti in locul spalatului pe dinti, nu inlocuieste periuta. In functie de concentratie te clatesti energic mai mult sau mai putin, de obicei cam un minut. In mod normal simti efectul, daca e concentrata poti simti cum iti amorteste usor gingia. E obligatoriu sa scrie pe ambalaj, foloseste produse calitate. Eu am fost multumit cu Oral-B, Colgate, Aquafresh.
Pai dupa ce te speli pe dinti ie-i in gura apa si o ti in gura si clatesti gura ca ea ...si pe urma scuipi
Mda cum au spus si ceilalti iei in gura dar nu o cantitate mare si apoi o scuipi eu nu am folosit si nu as folosi sa iti spun ceva despre apa de gura...Eu sunt clasa a 9a si in fiecare luna am un cerc este vorba despre sanatate si saptamana trecuta, joi am avut iar acest cerc in care tema subiectului sa zic asa era totul despre gura, dintii, iar profesorii au scos dupa net cate ceva in care trebuia sa le discutam, printre care spunea si de apa de gura ca nu este bine so folosesti prea mult timp deoarece produce cancer nu vreau sa te sperii dar asa ne'a spus si noua profesoarele.si asa scria pe acele foi luate dupa net acum este treaba ta cat o folosesti dar in nici un caz nu folosi multa :*. ai grija de tine si sanatatea ta
DaciaRomania întreabă: