| Lariiiiiiiii a întrebat:

Hii! Ma gandeam sa imi fac breton intr-o parte....Stiu ca am fata mica dar vreau sa incerc un look nou.Deci ce ziceti sa imi fac?
Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| AnnDra17 a răspuns:

Eu am breton si tot asa, am fata mica, dar eu am. fruntea mare. Daca si tu ai, la fel, fruntea lata iti recomand.
Dar poti sa mergi la un frizer si sa il intrebi ce frizura ti s`ar potrivi cel mai bine smug. Succes happy

7 răspunsuri:
| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Da, ti-ar sta bine. Dar nu incerca breton drept fiindca ti-ar acoperii toata fata.

| Chαяtreux a răspuns:

Daca ai fruntea mica, este foarte dragut cu bretonul lung. Da-ti parul intr-o parte, cum ar fi breton lung intr-o parte.

| Georg13 a răspuns:

Ai putea incerca, la urma umeri parul creste tongue

| fknbad a răspuns:

Daca ai fata mica si rotunda atunci mai bine schimba stilul frezurii fa o parte mai lunga si una scurta. ceva modern ))
daca e mica si ovala atunci ai putea incerca!

| AnaAntal a răspuns:

Sa ştii că daca vrei sa.ti faci breton, fa.ti doar daca ai fruntea mare.(fara suparare). Ca asa daca ai fata mica nu.ti sta bine. La coafor e cel mai bun loc unde sa te sfatuiesti.winkinghappy

| Hybrid a răspuns:

Da, eu ți-aș recomanda să-ți faci pentru că acum sunt la modă bretoanele. Și eu vreau să îmi fac, dar am tot amînat și am zis că îmi faccînd începe școala. Bretoanele stau berfect într-o parte pe față mică. : )

| jaklyn a răspuns:

Buna eu am breton intro parte si arata super deci eu zic sa iti faci caci sunt sigura ca si tie o sa iti stea super