| aDDa_4644 a întrebat:

Hii love struck am si eu o problema pe care as vrea sa v-o spun si voua...
Am parul lung (pana la fund)happysi din cauza placii de intins este cam ars.
As vrea daca puteti sa-mi spuneti si mie niste spray-uri, balsame, masti, uleiuri bune pe care le-ati folosit si care au dat rezultate.:X pLzzz da FUNDAAlove strucklove struck pentru cine ma ajuta love struckpuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| ღSคภ๔яค a răspuns:

Si parul meu e lunga.Eu folosesc balsam Kallas^^.E foarte bun pentru parul meu.big grin succes. (ps e de diferite arome, culori.)big grin Funda?big grin

5 răspunsuri:
| aDDa_4644 explică:

Multumesc frumos...:X:*

Răspuns utilizator avertizat
| Tawny27 a răspuns:

Ar fi foarte uitil sa iti iei un tratament sau un ser regenerant. Gel de la gerovital este foarte bun. De asemenea ar trebui sa incerci sa te dai cu un spray cu protectie de caldura (Syoss este foarte bun)
Si cel mai important...nu iti mai fa parul cu placa. Il distruge! Peste cativa ani o sa ai doar 2-3 fire de par in ca p.Ai putea sa te duci si la un salon sa vezi ce ti-ar recomanda. Parul lunng este oricum foarte sensibil. De ce ti-l faci cu placa? Parul ondulat natural este mult mai frumos decat cel intins cu placa.
Sper ca te-am ajutat. Ai grija de podoaba capilara! XOXO

| CoCa8coLa a răspuns:

Incearca sa-ti faci o masca pentru par din ulei de ricin cu ulei de masline in cantitati egale si tine-o pe par aproximativ 1 ora))

| AngelInTheNight_6349 a răspuns:

Balsam/Sampon Kallas si ia-ti un spray de par Nivea Diamond ii superr iti face parul asa matasos si fin te dai dupa ce termnini de aranjat parul adica inainte sa pleci undeva sau ceva de genul aa si are si un miros foarte frumos care persista deci Nivea Diamond Roz.