Sa te duci la castinguri. poate la MRA cand se organizeaza sau la Next Top Model(sau esti prea mica)? nu stiu regulamentul.in orice caz daca esti prea mica mai asteapta putin.
Pai la intrebare asta sunt sigur ca esti ftumoasa pai sti sunt firme de fotografii pentru copii un frl play boy pentru copii probabil ca ar merge te duci cu parinti la o firma de fotaografii pentru copi si gara
Pai da, daca ai inaltimea corespunzatoare adica in jur de 1, 70 sa ai un corp frumos, sa ai sani sa ai o configuratie a fetei frumoasa sa ai dinti frumosi par de preferat lung sau mediu sa ai piele fina sa fi fotogenica si ce e cel mai important sa ai multa incredere in tine. Doar ca in momentul in care tu te decizi sa devi fotomodel vei lucra cu o agentie si cu acea agentie vei face un contract pe nu stiu cati ani si vine si clasa a 8 a examene invatat etc plus ca e cam obositor si o data ce te-ai decis nu poti da inapoi. Daca chiar vrei sa faci asta succes! :*
Daca indeplinesti conditiile, da. Castigatoarea de la Next Top Model sez 2 avea 14 ani. Insa parerea mea ar fi sa mai astepti pentru ca nu prea o sa mai ai copilarie, o sa muncesti destul de mult. Insa e alegerea ta, asculta si de sfatul parintilor.:*
Georgian1992 întreabă: