Buna!
Si eu am trecut prin aceeasi problema.
Nu ai ce face decat sa astepti. Poti folosi si ulei de ricin, ajuta foarte mult parului, adica creste foarte repede si spala-l odata la 2 -3 zile sau sa gasesti o metoda de a-l prinde.
In rest nu prea ai ce face
Oricum sper ca te-am ajutat si succes!:*
Ca sa iti stea mai bine poti sa folosesti o spuma de par sau un fixativ ceva dar de crescut trebuie sa ai rabdare
Pai in primul rand cred ca vrei sa-ti creasca parul
ia-ti de la farmacie ulei de ricin,ajuta la cresterea parului
in al doilea rand ca sa-ti stea,cauta ceva balsam fara uscare,merge si ceara de par, poate si gel de par cu care sa ti-l aranjezi inainte sa pleci undeva, din astea.Iti va da o forma, ti-l va mentine drept-mai ales ceara de par.
poate totusi iti sta bine, eu acum nu te vad dar eu cred ca domnisoara coafeza nu te-ar fi tuns asa daca nu ar fi crezut ca-ti sta bine.tocmai tu ai zis ca stie cum iti sta mai bine.
mai e si vreme de schimbari,chiar daca ne place parul lung.
spre deosebire de mine,pana acum un an eram numai cu schimbari, ba aia ba aialalta
pana acum cand am observat ca m-am plictisit sa-l tot tund si l-am lasat asa.
tot de cresterea lui am auzit ca daca il tii in coada iti creste mai repede da acum nu prea ai ce sa tii in coada...
vezi si tu ce mai faci, mult succes
Poate are mama dreptate. N-ar fi rau daca ne trimiti o poza - facem un vot gen hot or not
Oricum, tratamente pentru cre4sterea parului din cate stiu eu inca nu s-au inventat (ignora reclame); poate ajuta masajul capilar deoarece stimuleaza activitatea scalpului si ar trebui sa influenteze si cresterea parului, insa nu e nici un tratament 'minune'.
Georgian1992 întreabă: