Si eu sunt tot in clasa a VI eu m-as imbraca cu:
am doua solutii: 1. cu niste colanti si o fusta peste scurta si deasupra un tricou sau o bluza cat mai colorata
2. cu niste blugi colorati, un tricou bagat in blugi, cu o curea subtire, cu niste lanturi subtiri si lungi, iar tricoul daca ai ar putea fi in dungi! :* :* acestea sunt parerile mele funda? :* :X
Hey! inspiră-te de aici:
http://www.google.ro/......tp?/search
frumoasă ideea voastră! sper să va distraţi!
Merci...si merci si pentru.ideea pe care mi-ai dat-o
Nu ai pentru ce!
Poi daca spui ca e de craciun, imbraca-te in ceva verde, rosu si alb (culoriile craciunului), eu de exemplu m-am imbracat anul trecut la petrecerea de craciun in blugi albi, bluza verde si un bolero rosu. Am aratat atat de bine... ♥. Si incearca o bereta cu alb si rosu. Ca o acadea. O sa fi draguta rau. Cam asa imi place mie.
Poi poti sa iti iei colanti si o bluzita mai lunga peste ei si cizme mai lungi
Funda?
Http://femina.rol.ro/art/47986-65-cum_sa_te_imbraci_la_o_petrecere.htm Dai cu privirea pe acolo. sunt baiat. mie imi place sa vad o fata imbracata la o petrecere de obicei. Sexy :D. Frumoasa. machiata :*. Si in rest fii tu insati si o sa te distrezi de minune!:>
Eu as zice asa:o rochie-maieu scurta, colanti negri (cu sclipici sau stralucitori-optional)un cardigan tot negru cu sclipici si cizme rosii.
P.S. Se gasesc la ZARA
Georgian1992 întreabă: