Eu sunt in dinti dupa baietii in camasa sau iarna in pardesiu =p~ ...astia in trening de la adidas dai de ei in fiecare zii si sunt mult prea clasici si deja fete s-au saturat si creca o sa ma crezi tembela dar daca au cercel in urechea dreapta mi se par foarte gay daca au in cea stanga nici o problema tenesi /converse sunt clasici si le sta multora bine. ochelari wayfarer se poarta acum si baietii arata bine cu ei ...
sar oricum conteaza mult caracterul
Bună!
Păi mie îmi place să îi văd aşa : Blugi culoare deschisă. O cămaşa albă. Bretele fără model. Şi tenişi. Îmi place genul simplu. Şi ar merge la ţinută şi un sacou cu mânecile întoarse până la cot. Şi în special să aibă un ceas. :p
Ţie cum îţi place să vezi un băiat îmbrăcat?
Vreau doar sa vad parerea fiecarea, sa vad la ce va mai ganditi. Eu sunt baiat, si as putea spune ca am stilul meu propriu, am mereu 2 bratari la o singura mana, pantaloni de blugi, oleaca mai stransi la incheietura piciorului, o camasa in carouri sau un costum de trening (ceva care sa mearga cu tricoul de dedesubt) si adidasi cu o dunga alba la talpa.
Pai. cv de genu lanturi (simple cu nimic), un tricou cu niste chestii puse pe el aiurea, casti, gheaca de piele ) asta e stil mai cool asa nu ca mi-ar placea mie in general
Sin3d întreabă:
anonim_4396 întreabă:
NadyPorahy întreabă: