| AndrogynBeauty a întrebat:

Hola! Să încep cu începutul. Sunt o persoană androgină de sex masculin şi folosesc zilnic machiajul. Iniţial aplic o crema hidratantă (ADN de la Anne Moller), apoi, pentru a ascunde micile imperfecţiuni ale tenului şi zona mai închisă la culoare a bărbii, aplic fie o pudră roşie, fie o cremă roşie (poate să fie chiar şi ruj), peste care vin apoi cu fondul de ten Camouflage de la Kryolan + pudra fixatoare Fixierpuder tot de la Kryolan. Apoi, pentru a elimina aspectul de "mască" folosesc o pudră bronzantă - Bronze Attraction de la Deborah, True Match Minerals de la L'Oreal sau chiar cea de la The Body Shop. Acum vine şi întrebarea mea... Datorită tuturor acestor straturi, aspectul feţei tinde către a fi prea încărcat; ce pot să fac pentru a elimina aspectul de "zidărie" care se imprimă? În fotografii nu sunt probleme, dar de la mică distanţă nu-mi place cum arată... HELP GIRLS! Voi trebuie să aveţi o soluţie, vă pup şi aştept o reacţie, un sfat.

7 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Http://stil.acasa.ro/......-9103.html
Aici poti afla cateva lucruri despre machiaj.Bafta!

| AndrogynBeauty explică:

Bogdantri: Ştiu chestia cu natural, cu faţa care respiră etc. Adevărul e că am dat-o şi eu prea tare, nu-mi fac machiajul ăsta chiar în fiecare zi. De multe ori aplic doar un fond de ten si un bronzant. Şi da, bănuiala ta e probabil corectă happy

Experta: Nu sunt chiar 20 de creme şi sunt de calitate, fii sigură că le studiez componenţa, n-am avut niciodată probleme cu ele. Ideea e cum să fac să scap de aspectul poros... oare apa "termală" să fie o soluţie?

| AndrogynBeauty explică:

Aketh, merci pentru aprecierile vizavi de blog, eşti o drăguţă (sau drăguţ). Referitor la demachiat, sigur că o fac în fiecare seară şi uneori şi peste zi, nu asta e problema. Şi da, peelingul este parte din rutina zilnică...

Şi apropo de faptul că în poze se vede faţa ok: da, poate am exagerat, nu e chiar atât de rău, doar că de-aproape (0, 5-1, 5m) mi-ar place ca textura machiajului să fie mai puţin vizibilă. Pare foarte uscată, ca o zidărie, nu arată lucioasă sau întinsă, nu ştiu dacă se înţelege ce vreau să spun.

| LoveForShania a răspuns:

WOW!
Nu am inteles mare parte din text, cred ca tu ieri ai iesit din cartile de dictionar.
In fine, mai incet cu cremele, fondurile si toate alea, pentru ca nici Lady Gaga nu se da cu cate te dai tu. Daca te dai cu toate astea zilnic, prima oara aia, peste aia. si toate astea, esti chiar WOW!
Folosesc si eu fond de ten, o crema. dar tu folosesti vreo 20. Eu iti recomand sa nu mai folosesti atat de multe creme, pudre si toate prostiile alea pentru ca unele sunt toxice. S-a facut o reclamatie (a aratat la TV) ca 19% din consumatoarele de creme Avon au reactii alergice. mai multe cosuri, iritari... si eu printre ele! Mi-am cumparat o crema pentru a reduce cosurile, si s-au inmultit, iar pielea era foarte rosie. Intr-adevar, unele dau rezultate bune, si sunt chiar niste creme foarte folositoare. Dar altele nu! Daca esti informata si stii despre ce subst. e vorba, mai uita-te si tu la continutul cremei.

| Baby a răspuns:

Omg nici eu nu ma dau cu asa multe. Plus ca iti face foarte rau pentru ten. Lasa-l cum e. Mai bine trateaza imperfectiunile decat sa le ascunzi

| xilotto a răspuns:

Sa incep cu inceputul.Cred ca nu ar mai trebui sa iti dai pe fata cu atata "tencuiala" si astfel nu o sa mai ai aspectul fetei de "zidarie". Bine recunosc ca nu am prea inteles partea cu "Sunt o persoană androgină de sex masculin...", desi am o banuiala.Nu am absolut nici o problema, dar cred ca ar trebui sa iti lasi fata sa respire sa fii natural(a) asa e cel mai bine. Baftatongue

| Lupu_Gianina_1984 a răspuns:

Mici Placeri Sex Shop Online Livrare Rapida Si Discreta Cumpara in Siguranta pe http://miciplaceri.ro