Buna.
HOT! E sexy, elegant.Depinde cum il porti.La unele femei nu le sta bine cu rujul rosu.
Hot! Dacă ştii cum sa-l "porţi".
Nu poţi purta ruj roşu la o plimbare in parc.
Dacă ai pus accent pe machiajul ochilor, buzele trebuie sa arate cât mai natural, deci fără ruj roşu.
Hot:X rujul rosu nu se va demoda niciodata...a fost prezentat in toate timpurile.rosul e culoarea pasiunii, e o culoare puternica, se regaseste in fiecare stil
Parerea mea este ca rujul rosu merge pe buze groase si bine accentuate. Ca sa porti ruj rosu trebuie sa ai dintii destul de albi [ cu toate ca acesta "albeste " dintii ].
Rujul rosu este hot numai atunci cand este aplicat corect.Da o noanta de vulgaritate atunci cand hainele, coafura nu sunt potrivite. Nici nu se mai pune problema atunci cand nu e aplicat corect.Rujul rosu da o eleganta aparte, dar linia dintre vulgaritate si feminitate este subtire
Very HOT. oricum depinde de fiecare persoana in parte, deoarece trebuie sa fi foarte puternica si senzuala in acelasi timp ca si fi in stare sa porti o asemenea culoare pe buze.pe langa toate detaliile la care trebuie sa fi atenta[machiajul, tinuta, unghiile.si momentul zilei!]
Depinde. Trebuie sa stii sa ai atitudine in tot ceea ce porti. Daca nu stii cum sa porti un anumit lucru, atunci nu iti sta prea bine.
Hot daca il folosesti cu moderatie...NOT la trening si adidasi la jogging in fiecare dimineata...
NOT, deoarece mi se pare, in unele cazuri, exagerat. Nu poti purta un ruj rosu aprins in cazul in care ai o fata foarte mica sau tenul exagerat de bronzat.
Rujul rosu este HOT in unele situatii, mai rar intalnite, insa cel mat, nu sidefat.
Rujul rosu este sexy dar in acelasi timp elegant. Daca vrei sa saruti pe cineva, da-te cu ruj rosu. Il v-a atrage culoarea.
fundita?
Eu cred ca este destul de hot. adica rosul este o culoare care atrage foarte mult, in orce varianta(rochie,husta, tricou, ruj mai ales). buzele rosii sunt foarte senzuale si sexy
matrioska întreabă:
DaciaRomania întreabă: