Ai nevoie de un produs de curatare si unul seboreglator... Nu se poate recomanda unul pe net, fara un consult prealabil. cel mult te sfatuiesc sa incerci masti cu argila (o gasesti in farmacii, in supermarketuri, se amestec cu apa pana are o consistenta asemanatoare smantanii, se aplica pe fata, se lasa pana se intareste - sau in jur de 20 de minute, te speli si te dai cu crema)
Pentru punctele negre exista niste plasturi care se pot aplica pe pielea umeda si dupa 10-15 minute la indepartare vei observa punctele negre pe acel plasture.
Cel mai bine inainte de a folosi ceea ce se gaseste pe piata ar fi sa consulti un dermatolog care te poate ajuta cu o formula adaptata tipului tau de ten.
Multa sanatate.
Nu poti sa spui ca un anumit produs este cel mai bun. Poate fi cel mai bun pentru un anumit tip de ten sau poate fi cel mai prost pentru un alt tip de ten. Alege produsele in functie de tenul tau. Si asa ca o idee, eu imi mai curat din cand in cand pielea fetei cu spirt. Nu numai ca iti curata tenul, dar si usuca putin cosurile.
Iti recomand ceva, dar acum e problema ta daca vrei sa incerci. Am avut si eu la 16 ani acnee. Purtam casca de motocicleta in curse si aveam fata plina de cosuri, era un dezastru pe fata.
Tata a testat pe mine un tratament, dupa atatia bani aruncati pe cosmetice: tinctura de propolis si un unguent ce se gaseste doar in farmaciile veterinare, Mebazon. Da, este pentru animale, dar trateaza foarte bine acneea si curata tenul. Iar tinctura de propolis, ajuta la refacerea tenutului si la fel, il curata.
Sanatate!