Daca ai parul scurt fa-ti niste suvite cu ajutorul gelului, cât mai dezordonate si mai dragalase. Fetele de papusa sunt la moda întotdeauna, si acest aspect este evidentiat întotdeauna de un par scur si dezordonat (baby doll).
O alta solutie este sa îti îndrepti parul cu placa. Vei obtine un aspect foarte senzual, dar ai grija sa nu abuzezi de aceasta tehnica pentru ca poate fi foarte daunatoare pentru par (daca folosesti placa des achizitioneaza-ti solutii speciale care sa îti protejeze parul în acest sens).
Si daca tot nu vrea sa se aseze si tot nu îti place, decât sa îti strici o seara din cauza unui par rebel, fa-ti o programare la coafor, pentru ca nu o sa te simti bine daca nu o sa îti placa de tine. Sa stii însa ca în nici o carte pe care am citit-o si în nici un film din câte am vazut si în nici o experienta pe care am trait-o parul nu a fost mentionat nici printre calitatile nici printre defectele femeilor. Important este sa ai o privire care sa transmita ceva, sa ai un parfum îmbatator si o vorba de duh bine plasata în conversatie. Petrecere frumoasa!
Depinde cum ai parul: daca il ai pana la nivelul umerilor ti-as zice sa-l faci putin ondulat. Daca il ai mai lung de umeri fa-l tot ondulat, insa buclele sa fie dese si neuniforme.
DarkVillian întreabă:
Mario1996 întreabă: