anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hristos a inviat! Transpir foarte foarte mult si nu mai stiu ce sa fac! Mama mea nu ma lasa sa ma dau cu deodorant fiindca pot face cancer si are dreptate. Deci imi poate spune careva o reteta facuta in casa anti-transpiratie dar care sa si mearga.

7 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

WTF? Ok, deci daca de la deodorant facem cancer inseamna ca 90% din populatia pamantului ar avea cancer. Doamne fereste, da'te cu deodorant ca nu se intampla nimic, e prima oara cand aud ca de la deodorant poti face cancer. Banuiesc ca se face cancer la san din cauza parabenilor, dar sa stii ca parabeni sunt si in pasta de dinti si in mancare si in orice. Ok, nu folosesti deodorant dar ce faci nu mai mananci, nu te mai speli pe dinti? Da'te cu deodorant ca sunt cazuri destul de rare. Si chiar acum m-am interesat un pic pe net si iti spun exact asa cum declara medicii: "Astfel, medicii asigura ca a stabili o legatura intre uzul deodorantului si cancer este o exagerare mult prea mare."
Deci e exagerare mult prea mare. O si inca ceva de la antiperspirant se face cancer nu de la deodorant,, tu si mama ta ar trebui sa va mai documentati si sa vedeti ca deodorantul e inofensiv, anti-perspirntul poate produce cancer. Si daca totusi uite aici niste deodorante naturale bio:

http://www.lush.ro/ro/Deodorante-bio--c123.html

| Millanteria a răspuns:

Adevarat a inviat!
Pai nu stiu nicio reteta, dar totusi cati ani ai de nu te lasa mama ta sa te dai cu deodorant? Stai calma cu cancerul, adica nu stiu ce sa zic. Ai mei o lasa pe sora mea de 7 ani sa se dea cu deodorant si in joaca, dar tu presupun ca esti mult mai mare, + ca inainte sa te dai cu deodorant ai putea sa te speli cu apa si sapun. Nu ti se intampla nimic rau. Eu ma dau cu deodorant zilnic, dar, adevarul e ca acesta trebuie sa fie si de calitate. Spune-i si tu mamei tale ca te simti prost sa mirosi a transpiratie de fata cu altcineva. Adica, ar trebui sa inteleaga, avand in vedere ca de acum esti mare?thinking
Bafta! Have a nice day!>big grin

| allynna17allynna a răspuns:

Frate, daca stai sa o iei asa de la orice poti face cancer. Mama ta o sa ajunga sa nu te lase nici sa respiri ca faci cancer? Totusi....sa fim seriosi. In plus sunt anumite produse naturiste, sau si la alea are vreo reticienta?

| raluk27 a răspuns:

Va dati seama? In cativa ani, vor supravietui doar femeile jegoase, care miros a transpiratie laughing

| Pitzipoanca a răspuns:

Cancer se poate declansa de la orice.laughing Du-te la medic.

| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Dar nu prea exista asa ceva mai bine riscate si foloseste deoadorant deoarece sunt milioane de oameni care au folosit si folosesc deodorant, deodorantul este o mare necesitate..mai bine nu lua in seama faza cu cancerul ca nu sti sigur(eu nici macar nu am auzit de asa ceva)

| wildcat01 a răspuns:

Foloseste un deodorant care nu lasa urme, poti gasi si la farmacie.alte metode nu sunt, incearca sa-ti echilibrezi dieta, asa vei scapa si de miros