| anonnimaeu a întrebat:

Http://i-hate-diet.cabanova.com/ va rog sa intrati si sa imi spuneti ce lipseste deoarece de abia acum l-am facut cel mai bun raspuns are fundita

Răspuns Câştigător
| ledzeppelin a răspuns:

Imi place mult site-ul tau,dar mai ai de lucrat putin.Fa-l mai atractiv printr-un font de scris, imagini, culori. Ceva din astea lipseste.Pe prima pagina e muult scris si parca nu ma atrage sa citesc.Mai schimba fontul scrisului si fa'l mai mare.La pagina fitness mai ai de lucrat. Poti scrie si ceva gen ''deserturi care nu ingrasa''.E doar o idee. poti scrie multe.La rubrica:''0 MOTIVE PENTRU A FACE SPORT DIMINEATA'' e mult scris si la fel:nu ma atrage sa citesc.
Oricum e foarte folositor site-ul tau happy

4 răspunsuri:
| Robert a răspuns:

E destul de ok. Dar vezi ca la sectiunea New totul este cu litere mari mai putin la primul cuvant aCUM.

| poisonivy a răspuns:

Imi place site-ul numai ca e cam verde... incearca sa aplici un turcoaz sau albastru mai deschis ca sa realizezi o armonie a culorilor, in rest site-ul e bun, numai ca nu arata prea bine poza aceea pe care vine textul de la mijlocul paginii. Sper ca te-am ajutat.

| catalin188 a răspuns:

Pre multa informatie pe prima pagina

| elutzyka a răspuns:

Este foarte frumos si foarte bun eu am incercat ce a scris acolo si a mers am slabit 2 kg. in-tro luna.

MULT SUCCES IN CONTINUARE!