| andreea_4538 a întrebat:

Http://ninepostmeridian.blogspot.com/ Astfel arata trupul meu. M-ati ajuta mult daca v-ati spune parerea cu privire la ce categorie m-as incadra: grasa/normala. Totusi, am un prieten de ceva timp cu care inca nu m-am culcat, ne intelegem absolut minunat, este genul de om in viziunea caruia femeia este o opera de arta, insa am ceva vergeturi si imi este teama ca nu cumva sa il dezamagesc iar acestea sa fie un impediment, pentru ca mai apoi sa nu ma mai vada la fel de frumoasa ca pana acum. Am insa 20 de ani si nu am facut pana acum acest pas, pentru ca am asteptat omul potrivit, pe care cred eu, acum l-am gasit. Insa am ceva probleme cu increderea in sine, tocmai din cauza vergeturilor, dar si pentru ca ma vad cam grasuta, pentru ca la chip sunt destul de draguta, iar complexele acestea le am pentru ca sunt de regula o persoana perfectionista. Daca mi-ati da cateva sfaturi in privinta asta m-ati ajuta enorm.
Va multumesc din suflet! Va imbratisez! (Acord si funda)

7 răspunsuri:
| Bianca1864 a răspuns:

Nu esti grasa deloc! si nu iti face griji cu privire la vergeturi.chiar tu ai zis ca tipul e de treaba, ca gaseste lucrurile bune la orice femeie.nu iti face griji pentru un mic defect! cu totii avem.fii mai increzatoare si daca crezi ca este omul potrivit fa-o. sper ca te-am ajutat. funda\?

| SabbyNightShadow a răspuns:

Eu consider ca esti normalahappy esti dragutahappy eu zic ca meritahappy si ca acel om este un norocoshappy

| NoriskNofun a răspuns:

Scumpo, daca asta simti inseamna ca el e omul potrivit! Nu ai de ce sa fi complexata de vergeturi pentru ca sunt catalogate drept acele "detalii neimportante"pentru un baiat.Chiar crezi ca va fi indignat de acest mic detaliu? eu nu credwinking Si nu te mai minti singura ca esti grasa ca nu esti! Stiu, in general, noi fetele, avem tendinta de a ne subaprecia majoritatea. dar invata sa treci peste acest pas, fi mai increzatoare in tine!

Răspuns utilizator avertizat
| 女明DongRi a răspuns:

Eu zic ca arati bine asa cum esti. Dar sunt si de parere ca atata timp cat pe creier ti s-a fixat un defect, de care vrei neaparat sa scapi, trebuie sa faci ceva, pentru ca asta te va urmari mereu si niciodata n-o sa ai cu adevarat incredere in tine. Cel putin asa e la mine si eu sunt perfectionista. Daca doresti sa mai slabesti cateva kg, timp de o saptamana poti manca mai multe fructe si legume, o sa vezi efectul imediat + niste exercitii fizice. In cazul vergeturilor, am auzit ca uleiul de masline e bun si poti incerca, de ce nu, o crema speciala de la farmacie.
Dupa spusele tale si eu cred ca tipul e cel potrivit si iti urez multa bafta. Ca un ultim sfat de incurajare, gandeste-te ca nu numai tu ai defecte, ci si el, asa ca invatati sa va apreciati reciproc!
Multa bafta!; x

| lovitddefulger a răspuns:

Mai ai? ..Arati bine! Fara grija! Majoritatea fetelor au vergeturi sau celulita si ma indoiesc ca prietenul le refuza..Incearca sa faci putin sport, alergare..sau incearca o crema de la farmacie.Merge grozav cu un masaj.sal

| Ellayboy a răspuns:

Ti-as spune parerea in calitate de prieten pe TPU dar nu mai sunt pozele pe blog :p... happy