Cel din dreapta primul mi se pare cam deschis si sa nu pari a fi o pitzipoanca cu el
Pink satin e mai inchis iar dusty rose mai deschis da clik pe poza si iti da toate nuantele si denumirea mie imi place ala mai deschis dar tu acum il ei pe care vrei depinde si de gusturile tale si de culoarea tenului succes
Primul este Pink Satin, iar al doilea Dusty Rose. Al doilea mi se pare mai frumos.
Pai daca ai tenul deschis si esti blonda atunci Pink satin este alegerea, daca esti bruneta atunci alege-l Dusty rose.Totusi al doilea mi se pare mai dragut are o culoarea mai naturala ca 1!
Dusty rose este cel din dreapta, iar pink satin este cel din stanga. Imi place mai mult pink satin:d. Mie mi se potriveste, cel putin.
Pink Satin este cel din stanga iar Dusty Rose este cel din dreapta. Daca ai un ten mai deschis merge cel roz insa daca ai un ten mai inchis merge un rose.bye
Primul e Pink Satin, iar celalalt Dusty Rose, totusi mai frumos e primul deoarece e o nuanta atractiva, feminina, nici inchisa nici deschisa, Perfect!
Primul e Pink Satin si celalalt e Dusty Rose
eu zic ca Pink Satin e mai fain. culoarea e mai deschisa, e adecvat tineretii, pune n valoare buzele, dandule o noanta rozalie deschisa.Eu ti-l recomand pe acela
LoquitaSeMutaInViataReala întreabă:
Kagomitza întreabă: