Bunaaa :X
hei eu mi-am luat o camasa in carouri cu o vesta neagra si niste blugi lejeri + niste balerini simpatici negrii :X mi-am lasat parul pe spate, indreptata cu placa si tapetata putin pentru volum :X un pic de rimel si putin luciu de buze :X
sper ca te-am ajutata :X
Daca vrei sa mergi la biserica, clar trebuie sa fie ceva curat, aranjat si sa nu aiba vedere la partile intime)
Poti sa te imbraci cu niste blugi o bluza normala si comoda si o geaca calduroasa s-ar putea sa lie racoare!
Nu esti o crestina adevarata. Te preocupi de aspectul exterior si nu de valorile spiritului.
Cat despre imbracaminte, sugerez haine.
Da ce zici de un costum de baie si niste papuci (nu uita sa-ti iei crema de plaja ca e posibil sa te arzi de la lumanari)
Invierea Domnului Iisus este un evenimen foarte cool, asa ca imbraca-te cat mai cool cu putintza Imbraca-te decent, ca nu e vreun eveniment monden!
Eu mi-am luat un tricou roz si peste o camasa albastra, niste blugi mai largi sa tenesi. Si mi-am lasat parul desfacut pe spate sper ca am ajutat!
O fusta tutu si un corset animal-print...ce intrebare e asta? normal ca trebuie sa fii cat mai simpla