Eu zic ca daca iti permite bugetul si daca mamei tale ii plac florile, ii poti cumpara un buchet cu 8 trandafiri, sau mai multi dar numarul trebuie sa simbolizeze ceva...
Sau.scrie o felicitare din inima si ataseaza-i un martisor dragut.
Iti spun eu o sa aprecieze si o sa fie tare mandra de tine!
Pai ai putea sa cauti un latisor dinacela care il deschizi si poti pune poze inauntru.si acolo sa pui o poza cu tine si cu ea, apoi sa cumperi un snur de martisor si sa daci o fundita(la medalion) in gaurica aia care atasezi medalionul de lantisor iar daca vrei ai putea sa ii faci de asemenea o felicitare gen Primavara fericita sa desenezi langa trifoi cu patru foi potcoave inimoare daca esti mai talentata la desen ai putea sa faci si un desen pe felicitare
Sper ca te'am ajutat~Sunshine~
Eu zic sa te duci la ea cu mainile la spate si sa ii dai un bucet de flori si cand da sa-l miroasa sa aiba un biletel in care scrie : te iubesc sa mor eu! , ma rog cu niste eventuale fete haioase sau stelute lipite de mesaj
Pai ai putea sa faci o felicitarein forma de inimioara si cu tot felul de obiecte cum ar fi:staniol, frunze, etc.
Pai fa si u ceva confectionat de tine o inima facuta manual de tine daca ai face asta pentru mama ta iar lacea pentru ca ai facut-o u
Vrei un cadou special pentru o persoana speciala de 8 martie, intra pe "okazii.com" si cauta "cadou special pentru martisor si 8 martie" username "cristidiverse" sau trimite un mail la "diverse_v@yahoo.com" si vei primi o oferta de bijuteri cu pietre semipretioase la super preturi.