Http://www.youtube.com/watch?v=Rsost2Q8FLk&feature=related
( aici sunt cteva idei pentru aranjarea parului si cred ca se potrivesc foarte bine la scoala )
... si in privinta machiajului te-ai gandit foarte bine ceva natural cu mult farmec va capta mereu atentia persoanelor din jurul tau mai ales ca la scoala nu cred ca va lasa foarte colorate ( la make -up ) :)
Uite ca a mai intrebat cineva si i-am dat cea mai buna idee. Incearca, n-o sa-ti para rau;;)
http://www.TPU.ro/......b-look-ul/
UIte cateva idei de coafuri pentru scoala: http://www.divahair.ro/15-22_ani/6_variante_de_coafuri_rapide_pentru_scoala
SE poarte foarte mult si accesoriile in par si iti poti accesoriza coafura cu niste accesorii originale ce iti vor face frizura deosebita. In privinta machiajului e ok unul natural cu un gloss trasparent si rimel, poate ai putea sa iti conturezi ochii usor cu u creion kohl dar nu tot timpul. Uniforme si eu am la liceu dar nu le poarta nimeni deci mai e o speranta. Daca totusi vor fi impuse le mai poti accesoriza cu bratari, curele esarfe insigne brose. mult succes.
Ceva comod si simplu! Codite, desfacut(intins cu placa), cu o bentita subtirica, coada de cal(tot intins), un coculet simplu.
Cat pentru machiaj...simplu si cat mai natural! Cum ai spus si tu, rimel, luciu de buze si fond de ten(eu una folosesc)
P. S De ce ai emotii? esti boboaca cumva?
Nu sunt boboaca trec a 7 a dar tot am emotzii si nu stiu de ce, mai ales ca in clasa mea este baiatul pe care-l plac
So. dc va faceti atatea probleme.ca vai incepe scoala. ce daca incepe.eu n am nici cel mai mic chef sa incep iar scoala.cand ma gandesc ca iar o sa trebuiasca sa ma trezesc la 6.... abia daca am ochii suficient de deschisi ca sa mi dau cu niste fond de ten e fata.si sa reusesc sa nu mi bag periuta de la rimel in ochi.si mai vrei sa mi fac si parul.ca o clama nu i a ajunge. va faceti atatea probleme de parc v ati duce la bal.nu la scoala.
Idee inovatoare:
Deci te razi pe o parte, stanga/dreapta, si pe parul din cealalta parte il tunzi asa:
Partea din fata scurta ( pana in dreptul ochilor) si partea din fata lunga.
Aaa si eventual itit tai niste fire mai scurte si iti faci tepi.
O sa fi foarte cool.
Hey de unde esti ca ti-as putea recomanda cateva coaforuri...care stiu ce ar trebui sa faci?
Uite... eu pentru prima zi de scoala iti recomand coafura care mi-a fac eu :
iti prinzi parul intr-o coada de cal cat de sus vrei lasanduti bretonul
iti faci un coc japonez strans bine si
iti tapezi bretonul
o sa iti stea super