Bășicile și bătăturile create de încălțăminte se tratează cu ajutorul unei comprese de pătlagină îngustă care se prepară în felul următor :
Frunza de pătlagină se spală, și se zdrobește cu ajutorul unui bătător de carne/sucitor până se formează o pastă. Aplici această pastă pe zona respectivă, de mai multe ori pe zi, până când va dispărea.
P.S. Ceaiul de pătlagină se găsește la plafar și costă în jur de 4-6 lei.
Sănătate!
Cumpara crema de la farmacie.Te va vindeca si nu mai purta acele incaltari doar sa pui niste plasturi.Sanatate!
Pai ar trebui sa intrebei pe cineva (mama,sora,prietena, verisoara, etc.)Sau te-ai putea duce la farmacie sa ceri vreo crema sau ceva.
Sfatul meu bun pe care il practic de fiecare data cand imi apar basici.basicile au un lichid in interior. si trebuie scos procedezi astfel: iei un ac si intepi usor pielea aceia si lichidul va iesi, apoi te dai cu rivanol si dupa aia te dai cu alifie cicatrizin.nu stiu daca o ai.dar o poti cumpara e ieftina. este o alifie magica, mie imi trece orice daca ma dau cu ea:X asa si dupa ce te dai nu pui nici un plasture! lasa asa sa patrunda alifia in interiorul basici si peste o zi se va usca...incearca ca maxim 2 zile sa nu porti incaltaminte care preseaza acele basici sper ca ti-am fost de folos:*