| Luissaa18 a întrebat:

Ieri am fost la un salon unde o cosmeticiană (nu prea priceputa ce-i drept, cred ca era începătoare) mi-a făcut extracții și mi-a scos punctele negre și ce mai aveam eu pe acolo. Problema este ca de ieri și pana azi toate punctele negre pe care mi le-a scos s-au transformat in coșuri mari și dureroase, s-au înmulțit mai tare și a insistat foarte mult pe nas, a apăsat pe el, ma durea ca naiba, iar după ce a terminat cu el s-a umflat instant tot nasul, îl vedeam dacă ma uitam in jos la cât de mult se umflase, eu am nasul foarte mic, acum e de 3 ori mai mare și umflat și văd ca nu își revine deloc. Ce sa fac? Și pentru coșurile care au apărut ce pot face? Ea a zis sa mai vin la extracții ca mai are de scos dar eu cred ca nu ar trebui sa ma mai duc, îmi e frica sa nu-mi apara și mai multe, oricum au apărut deja și sunt dureroase, o sa se transforme in coșuri mari care o sa-mi lase niște semne de toată frumusetea. Voi ce Spuneti? Sa-mi mai facă extracții?

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Probabil n-a lucrat steril și te-ai infectat.
o perioadă nu te mai duce, citește despre acid salicilic și începe să-l folosești în zonele cu puncte negre, dar acid salicilic în formă concentrată, nu toate prostiile alea de creme „cu acid salicilic"
cum e cel de la the ordinary ca alternativă bună și ieftină. dai o dată pe săptămână prima dată apoi săptămâna următoare de 2 ori și tot așa. neapărat seara și neapărat să porți de acum SPF mereu când ieși chiar dacă nu e soare.
poți să mai mergi peste ceva luni la extracție dacă ți se pare că ai nevoie da la asta clar nu

| Adry05 a răspuns (pentru Adry05):

Când ieși ziua între 9 și 18 SPF

| Grinti a răspuns:

N ar fi trebuit sa se întâmple asta, dar pentru ca s-a întâmplat trebuie sa dezinfectezi zona pentru ca probabil s-a infectat treaba ce a lucrat o ea pe acolo. Îți zic ce as face eu, nu ca e neapărat corect. As folosi nidoflor, dar grija ca usucă pielea sau de la gerovital e crema aia mica pentru acnee.