Te-ai dat de prea multe ori si tea sters de prea multe ori te sfatuiesc sa pui niste gheata din cuburi, nu mai pune mana murdara pe buze si lasa ca vitamina A sa isi faca efectul dar nu te da de prea multe ori pe zi ca ti se va agrava, dc nu iti trece pune un strat de miere de albine te va ajuta foarte mult stiu ce zic
Buna!
Nu cred ca ar trebui sa faci nimic, o sa treaca de la sine. Insa daca te deranjaza asa rau poti folosi o crema de galbenele, este eficienta in toate tipurile de rani.
Multa bafta.
Poate cand te'ai sters,te'ai fi zgariat cu unghia,sau cu ceva,iti sugerez sa iti pui strugurel vitaminele A,B, C. miere de albine, un plasture=]
Dă-te cu unguent de gălbenele (îl găseşti la plafar). Este foarte bun pentru vindecarea zgârieturilor şi cicatrizarea rănilor.Costă în jur de 3-5 lei o cutiuţă.
O zi frumoasă!
Eu de obicei cand mi se cojesc buzel folosec un strugurel numit Niveia.La mine a fuctionat incearca si tu.
Basam de buze! mie mi se intimpla mereu cind imi umezesc buzele cu limba iar afara bate vintul.sau cind sunt aspra cu buzelemele foloseste un balsam hidratant si in 1-2-3 zile gata
FUnda?
Stii ce trebuie sa faci sa iti dai un pumn asa sa raspund si eu ca si tine dupa fapta si rasplata