Ai folosit vopsea sau nuantator? Daca e nuantator, dupa vreo 7-8 spalari o sa se duca culoarea. Daca e vopsea, depinde mult de consistenta.Tu zici ca deja cateva suvite au revenit la culoarea normala, deci tot asa dupa cateva spalari o sa iasa. Daca foloseai o vopsea mai puternica, cam greu iesea negrul din par.Era nevoie de decolorare. Legat de faza ca se uita lumea urat la tine.Ce iti pasa tie ce crede lumea? Stai sa te schimbi pentru lume? Ia nu ii mai baga in seama.Ce esti singura fata care se vopseste? Traiesti cu lumea? Lasa'i sa se uite crucis si sa zica ce vor. Sa nu te schimbi niciodata pentru altii.Fii asa cum vrei si nu tine cont de ce zice x sau y. Succes.
Pot eu sa ma vopsesc si cacaniu in dungi
ca nu`mi prinde pe negru` albastrui mai nimic adica nimic
Din pacate nu prea poti face nimic. Daca ai folosit vopsea permanenta nu trece decat in 3 saptamani cu spalari mult prea dese numai ca parul tau in afara ca e afectat chimic de la vopsea ci daca continui asa o sa inceapa sa cada. Cea mai buna varianta este sa astepti 2 saptamani sa ignori oamenii si sa mergi la salon sa te vopsesti. Asa poti fi sigura ca nu gresesti. Sper ca te-am ajutat
Daca tie iti sta bine cu parul verde,ce conteaza ce zice lumea? Sincer,daca iti sta bine asa, albastru inchis, eu zic sa ramai asa.Nu are rost sa te iei dupa altii daca tu stii ca iti sta bine.Dar daca nici tie nu-ti place, trebuie sa astepti sa se duca. Bafta:*
DaciaRomania întreabă: