| AustralianTeaTree a întrebat:

II adevarat daca te dai cu fond de ten de la o varsta frageda iti apar cosuri?

11 răspunsuri:
| alter4ego a răspuns:

Nu e adevarat, dimpotriva stratul de fond de ten protejeaza de praf si alti factori! astea sunt vrajeli spuse de parinti sa nu se macheze copii lor

| yonutz6399 a răspuns:

Da sau nu depinde de ten happy

| DarkSkittles a răspuns:

Da este adevarat. Daca te dai pe cosuri ti se accentueaza.

| rEbE98 a răspuns:

Da este adevarat si de la o anumita varsta 30 de ani in sus) iti apar si ridurile

| ComanAlexIoan a răspuns:

NU! Poti sa te dai linistita. Nu patesti nimic.

| kathgilbert a răspuns:

Depinde de ten si varsta. Trebuie sa alegi fondul de ten ideal pentru tenul tau. De fel, la pubertate/adolescenta fiecare dintre noi ne confruntam cu cosurile si punctele negre. Vor trece ele.
Dar daca nu ai un ten cu probleme, eu zic sa iti dai cu blush, dar atentie! Nu prea mult ca sa nu pari o papusa de-a bunicii. Putin incat sa ai culoare in obrajori.

| KellyGreen a răspuns:

Da, e foarte adevarat. A o prietena care s-a dat cu fond de ten pe la 10 ani si acum dupa 3 ani are fata plina de cosuri si bubuite.

| Rockart a răspuns:

Riduri, nu coşuri. La 20 de ani o să arăţi de 40.

| GIRLBELIEBER a răspuns:

Posimil dar eu stiu de la mama ca daca te dai cu fond de ten la varstra de 10-11-12 ani cand vei fi pe la varstra e 16-17-18-19-20 vei avea pielea zbarcita si lasata in jos vei arata si cand vei fi batrana vei arata tot asa dar piela iti va fi mai lasata pe fata.plz daca merit funda!

| Etelca a răspuns:

Nu stiu cat de adevarat este, insa conteaza si de calitatea fondului de ten, adica sa nu te dai cu unu de 10 lei.Conteaza si de tipul tau de ten. Poti sa te dai cu fond de ten insa nu prea des deoarece accelereaza imbatranirea pielii.La evenimente mai importante poti sa te dai:la o petrecere, ziua ta, o nunta etc.
@alter4ego
Ai spus bine ca protejeaza de praf insa totusi nu trebuie sa abuzam de fondul de ten si iti pot aparea riduri si cosuri daca calitatea fondului de ten nu este chiar OK.De la 40 de lei in sus sunt fondurile de ten bune.
Sper ca te-am ajutat! Pa~!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cosuri pot aparea la orice varsta in cazul utilizarii fondului de ten.In schimb,daca-l folosesti de la o varsta frageda,cu regularitatea, va duce la imbatranirea prematura a pielii(indiferent de "calitatea" sa)si-i va lua stralucirea naturala, facand tenul sa para obosit si lipsit de vitalitate.De aceea, este bine sa fie evitat pe cat posibil, indiferent de varsta.