| Shar0nSpitz a întrebat:

Imdeiat va incepe scoala..si nu am idee ce haine sa im cumpar! ..Niste idei va rog?:*:*Multumesc!

P.S.:Trec in a 7-a!winking:*

9 răspunsuri:
| rico1991 a răspuns:

happy hmmm
Inceraca cateva camasute, blugi, nimic vulgar taiat sau decoltat ( esti la scoala) nu in club happy
Inearca sa imbini tricourile acestea gen frac cu spatele lung cu un blug culoare deschisa

| Hcaaa a răspuns:

Iti poti cumpara o camasa de blugi(sunt foarte faine si comode), o jacheta de piele pe care o poti asorta la aproape orice, si nu stiu niste tenisi sau botine pentru ca o sa se raceasca. Sper ca te-am ajutat happy

| Alyra a răspuns:

Cumpără ce îţi place ţie.
Tu ştii ce îţi place, nu noi.

| iiSceneXX a răspuns:

Buna
Incearca sa iti cumperi niste blugi, ce culoare doresti, o camasa gen sport, cu un cardigan peste, o pereche de balerini sau tenisi, si esti gata de inceput de scoala.
Daca vrei sa iti completezi garderoba pentru anul scolar, incearca mai multe perechi de blugi, bluzite, pulovere groase si mai subtiri, cardigane, geci subtiri si groase, esarfe, camasi, pantofi sau tenisi

| TheTimeKiller a răspuns:

In a 7-a e recomandat sa te duci in chiloti, sutien(nu e obligatoriu, doar daca vrei) si ia-ti geanta d-aia mare incare incap multe lucruri.
Lasand gluma la o parte...ia-ti pentru scoala niste blugi(daca va lasa) si niste bluze, tricouri(oricum e cald in scoala) si vei arata okwinking.
Ps. Sa-mi dai si mie o poza cu tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Nu stiu tu ce stil ai.
Eu mi-am cumparat urmatoarele:
-O rochita casual-chic galben pal..imi place mult! Cred ca o sa o port in prima zi.(Atmosphere)
-o pereche de blugi albastrii, skinny (denim co)
-Doua top-uri decupate.
Decupate in sensul ca sunt casual si se vede sutienul pe parti.
Unul roz pal cu buline roz inchis si unul un roz frumos. spre portocaliu cu un text in engleza ..Zara parca.

-O pereche de balerini masculini roz simpli.
-o pereche de tenisi vans care ii port pe afara...Nu ii port cand ies undeva.
-o pereche de botine, negre. ca sa mearga cu rochia big grin
-cateva genti..inele, bratari, cercei, un ceas.

Mi-am mai luat dar nu imi mai amintesc.
Nu mi-am cumparat pentru scoala...am iesit pur si simplu la cumparaturi..cum ies mereu si am avut chef sa cumpar. am zile cand nu am chef sa cumpar nimic.
Eu trec a9-a. Am 16 ani..Si e primul meu an intr-o scoala noua, din strainatate, in Romania treceam a11-a dar m-am mutat in strainatate.
te pup

| andreirapid a răspuns:

Haine happy din materiale naturale sau artificiale, cum vrei tu!

| BiuL a răspuns:

Neaparat cateva perechi de blugi, si o pereche sau mai multe de pantaloni sa nu ai numa jeans, eventual ceva colanti daca iti plac si iti sta bine, balerini, tenisi, eventual mocasini sau pantofi gen oxford, o geaca de piele sau un sacou, jerseu, tricouri simple sau cu model, ceva bluze cu maneca lunga ca vine frigul, eventual ceva camasi mai casual. fuste din materiale mai groase daca iti place, scurte (dar nu mini) si midi, un ghiozdan pentru scoala si accesorii curele, bratari, cercei etc

| Kristinnaaa a răspuns:

Hei, găsești aici o listă cu hăinuțele care sunt în tendințe toamna aceasta: http://sanduirina.com/30-de-piese-esentiale-pentru-toamna-2013/,

iar aici niște idei de ținute:
http://sanduirina.com/back-to-school-2013-care-este-stilul-tau/

Baftă! :)