| Sara2 a întrebat:

Imi cade foarte mult par cel putin de 2 luni incoace m-am saturat, gasesc smocuri mari si in haine si imi cade la tot pasul, tot timpul gasesc mult par pe spatele bluzelor tricourilor si gecilor, in pat si peste tot, nu mai zic cand ma spal pe cap sau cand ma pieptan strang cate 4-5 pumni mari de par, ce sa fac? mi-am luat de 3 saptamani niste vitamine care le inghit si un tratament anticadere din plafar dar nu da rezultate, nu s-a diminuat deloc caderea, dati-mi un tratament bun care stiti, stiu ca e normal sa cada dar nu in asa hal

3 răspunsuri:
| Avon053 a răspuns:

Nu mai lua orice pastila, du-te la medic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Impotriva caderii parului iti recomand sa incerci asta:
o lingura de gaz, o lingura rom, o sticluta de vitamina A(uleioasa), un galbenus de ou.Amesteci bine, aplici pe parul spalat, incepand de la radacina spre varfuri.Lasi timp de o 1/2 ora, clatind apoi foarte bine parul.
Tratamentul se poate face la 2 saptamani.
Te pup!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
uite ce am folosit si folosesc eu.
masca de galbenus+ulei masline+un pic zeama lamaie 4-5 stropi, de 2 ori pe luna ma dau cu gaz in care am macerat usturoi pasta frecat cu ulei masline, ma spal cu frunze de nuc/de urzica/brusture.
astea sunt leacuri naturale care nu fac rau si nici nu deterioreaza parul, in schimb, tu te poti adresa medicului, ar putea fi o cauza caderea excesiva a parului, poate ai urmat un tratament medicamentos si asta ar putea fi cauza/un stres puternic ceva se intampla..nu ezita sa intrebi totusi medicul de familie
O zi frumoasa sa aihappy