Habar n-am, mama se vopseste dar nu-i cade parul acum depinde de fiecare persoană dezavantajul este că după ce te vei vopsi prima dată, va trebui să o faci regulat, pentru că după o anumită perioadă de timp se va decolora părul, iar culoarea naturală va ieși în evidență într-un mod neplăcut (la rădăcini), atunci când va crește.
Toate cele bune ^.^
Vopseaua afectează parul foarte mult. Pe langa faptul ca o sa iti caza parul, o sa fie ars si aspru
Dacă parul tau e slab, este posibil, deoacere toate vopselele degradeaza calitatea parui.
Nu) Totusi, daca nu ai parul alb si esti mai mica de 18 ani, te-as sfatui sa nu o faci. Ti-l deterioreaza. Daca tii neaparat sa te vopsesti, foloseste o vopsea semipermanenta.
Depinde de parul tau in primul rand, eu ma tot vopsesc de 14 ani de cand m-am casatorit si nu imi cade, conteaza si calitatea vopselei (cu cat tine mai mult cu atat mai bine pentru ca e bine sa te vopsesti cat mai rar posibil pentru ca vopseaua "arde"
Depinde de vopsea. Daca este cu amoniac, da, este posibil sa iti cada. Un alt factor at fi conditia parului tau. Daca ai parul fragil, uscat, scalpul sensibil sau o afectiune a pielii, esti predispusa la caderea parului.
Ai grija de parul tau.
Nu abuza de vopsea si fii atenta la ce toxine te expui. Am spus-o si o voi mai spune: frumusetea este inferioara sanatatii! vopseaua iti poate irita pielea capilara, care e sensibila la toti, cu atat mai mult daca si cea de la maini, care e mai expusa alergiilor, se irita. Sanatate!
TnCristinaa întreabă: