Daca iti creste in fiecare zi e bine ca nu trebuie sa stai 1 săptămana neepilata.
La a 3 zi deja ar trebui sa ai puțin par îndeajuns ca sa i-l poti da cu ceara si apoi sa i-l smulgi!
Nu este ca in zona inghinală sau picioare, durerea este mai suportabila sa stii si este doar o singura data la fiecare mana!
O poti suporta, iar apoi iti va creste la 2 saptamâni cam asa, depinde.
Nu poti face nimic. asta poate fi cauza faptului ca te-ai ras la subrat de la o varsta mai frageda(daca ai facut asa), iar daca ai facut-o si des... e normal asa ceva
Hei
Daca cunosti un reprezentant Avon am gasit solutia!
Sunt la Avon niste deodorante Roll-on pentru ami multe probleme ale sub bratului (miros neplacut, iritatii, etc). Printre astea se numara unul care incetineste cresterea parului.Ti-l recomand pentru ca si eu il folosesc.Costa in jur de 8-9 lei.Merita fiecare banut
Bafta!
Ala de la skin so soft? si are ceva efect?
Din cate stiu este de la Care are un ambalaj cu ceva roz sau violet si are efect..adica nu asa sa nu mai creasca o saptamana, doua numa ca de exemplu eu eram asa ca tine si acum imi creste cam in 4-5 zile. Sper sa mearga si la tine
Si eu am problema asta, dar nu am gasit nici un remediu...cred ca trebuie sa ne conformam!
Din cate am auzit exista ceva creme care incetinesc cresterea parului, dar nu stiu unde sa gasesc asa ceva
Or exista, nu stiu si totusi ma intreb ce au in ele de pot incetini cresterea parului... ceva sanatos, sigur nu!
Pune comprese cu otet si stai cam 15-20 de minute cu ele. Eu asa am rezolvat problema
Trebuie sa faci asta timp de 6-7 zile