Pentru ochii(deoarece sunt caprui) poate fii folosita orice culoare dar fii atenta sa nu exagerezi deoarece vei avea un aspect de,, ochi intunecati'' si evident vei parea mult mai batrana (oribil).Iti sugerez sa aplici intai un fond de ten si putina pudra ca sa nu se intinda fardu` si pe buze mai mult de un gloss nu iti sugerez deoarece vei arata prea incarcata. Pometii definestei cu un fard bronzant sau cu putin roz(doar putin deoarece se poarta naturalul)! Pa si SUCCES!
Citeste articolul asta: http://www.machiajul.ro/tag/machiaj-ochi-caprui/
Si eu sunt in aceeasi situatie ca a ta, dar dupa ce l-am citit am aflat mai multe lucruri despre machiaj! Sper sa-ti foloseasca!
Pai date cu un creion de ochii pentru ati evidentia ochii date cu rimel si pe sprancene aplika putyn fard negru ca sa iti iasa in evidenta pe ploape putin fard aproape de culoarea tenului tau un maro deschis sau foarte putyn roz aplicati putin fard pe obraz si un gloss pe buze si asta e eu zic k tzear sta super pentru ca acum e l moda machiajul natural + k decat sa fi ca sorcova cu toate culorile pe fata ta mai bine discret