| aicinuehi5 a întrebat:

Imi dati mie dreptate cand zic ca mare majoritatea moldovence din Romania sunt drept orificant de urate? Cred ca si nemtioace ba chiar si italience sunt mai frumoase ca moldovencele noastre. Cine nu afost in Iasi, nu are ce sa zica ci doar din povesti.

Uitati-va la savarin pe youtube. Si o sa imi dati dreptate.

9 răspunsuri:
| HighFlyer a răspuns:

Nu-ti dau dreptate taranule
la iasi vin studente de peste tot si nu-s abligatoriu romance

| ZvT a răspuns:

Tot prostul generalizeaza. Pun pariu ca nu ai avut nici-o prietena si nu ai vazut vreo italianca sau nemtoaica in realitate.

| xCatastrophe a răspuns:

Nu ti se pare ca le cam insulti? Asa putin?
Si eu sunt moldoveanca si de unde stii tu ca sunt urata, ha?

| Lavinia218 a răspuns:

In partea moldovei vei gasi poate cele mai frumoase femei din Romania. oriunde sunt femei frumoase si urate. Poate cea pe care tu o vezi frumoasa, un altul o considera urata, iar cea pe care tu o consideri urata, un altul o considera cea mai frumoasa dintre toate! Deci toate sunt frumoase si in acelasi timp urate, depinde doar cine le priveste! Eu personal am intalnit femei extraordinar de frumoase in Iasi si Galati, insa acum depinde si de gusturile fiecaruia!

Răspuns utilizator avertizat
| Lavinia218 a răspuns (pentru aicinuehi5):

Nu locuiesc in Iasi, deci nu am ocazia sa circul zi de zi pe strazile din Iasi, insa cand am fost acolo am intalnit foarte multe fete frumoase printre altele mai putin frumoase este adevarat, dar cum am spus in raspunsul anterior Fiecare persoana are gusturi diferite!

| B0GDI a răspuns:

Ce ratat...

Răspuns utilizator avertizat
| Lavinia218 a răspuns (pentru aicinuehi5):

Asa consideri tu... ca sunt de 9 si 10. insa nu toata lumea este de acord cu tine! Si sa-ti mai spun ceva s-a facut un sondaj Romancele sunt cele mai frumoase dupa Rusoaice... So u got it wrong or u have bad tastes happy