| Rinadry a întrebat:

Imi dati mie o idee despre cum sa ma imbrac la liceu pur si simplu nu mai am idei...Va rog!:*:*

9 răspunsuri:
| adeee79 a răspuns:

Pai, daca nu ai uniforma, norocoaso! ai putea sa iti iei o pereche de balerini, o camasa, un papion si o pereche de jeansi. arata super dragut happy

| Rinadry explică (pentru adeee79):

Pai inca ii prea frig pentru balerinibig grin

| AlexandruAndreea a răspuns:

In niste blugi negrii, o camasa ce sta bine pe corp cu un sacou rosu ce sa-ti stea bine pe corp. Si parul cum vrei. Apropo manecile suflecate la sacoul cu camasa. Multa bafta!

| adeee79 a răspuns:

sau o preche de cizmulite de primavara si o bluzita gen asta :http://www.befashion.ro/casual-look/322_bluza-london-cu-tinte-maro.html ( si eu am una la fel ) si o perechede colanti sau jeansi negri

| BrD a răspuns:

Blugi + bluza + pantofi.

| AndreeaShrott a răspuns:

Jeansi+camasa+tenisi

| SarahJaffe a răspuns:

Poti opra pentru o tinuta cat mai simpla si lejera, o pereche de blugi inchisi la culoare, un tricou larg si lejer cu un imprimeu cat mai simplu si mai sters pe care il poti lega intr-un nod simplu, si un cardigan de ce culoare vrei tu. Daca vrei sa fi mai feminina, poti sa iei rochita ta preferata, niste ciorapi culoarea pielii o idee mai grosuti sa nu ingheti de frig si o pereche de cizmulite/bocanci, si in spate un sacou, un cardigan, ce ti se pare tie mai lejer. Nu este vorba ca ai ramas in pana de idei, iti poti combina hainele tale, altfel de cum le-ai purtat pana acum si va iesi ceva nou si placut. O alta solutie ar fi sa mergi prin magazine si sa vezi cum au fost combinate hainele pe manechine, te poti inspira foarte usor de acolo. Succes!