| pretzel a întrebat:

Imi dati si mie niste idei cu ce sa ma imbrac de haloween(ceva improvizat)...nu vreau sa imi cumpar costum. Poate fi orice; de la printesa pana la vrajitoare. Dar chestia e ca as dori un "tratamen complet" ma refer ca sa imi dat si idei de machiaje, coafuri, orice. Multumesc anticipar :*

P. S: era sa uit : fundoiiihappy

Răspuns Câştigător
| R9kitty a răspuns:

Pai pisica, te faci destul de usor: o rochita neagra, colanti, bluzita neagra cu alb, niste urechi pe care le faci singura si le lipesti pe o cordeluta, si o coditza pe care o poti face din sarma invelita cu material apoi cusuta un pic pe fusta. in picioare ar merge niste ciuzmulite sau botine.
si daca nu vrei fusta, poti sa-ti iei ceva panatloni negrii, dar eu prefer fusta. Bye

5 răspunsuri:
| Icecream15 a răspuns:

Pai eu m-am imbracat in vrajotoare de haloween anul trecuthee hee
am avut niste colanti negri, in picioare niste botine negre si o rochita neagra cu maneca lunga (poti adauga manusi de piele negre). Ca machaj : buzele negre cenusie in obraji ochii dati cu rimel si creion de ochi negru sta bestial ashja. Inceraca sa iti umfli potin parul nu sa stea "lins" laughing Si mi-am facut si un colier cu un liliac pe el (liliacul fiin din carton) big grin ce idei am avutlaughing. Sper ca te-am ajutat

| Atotstiutorul a răspuns:

Pai cred ca deja ai costumul pe tine!

| METALL2000 a răspuns:

Pai poti sa te faci un zombi : iti iei o rochie de printesa o tai putin sa fie mai horror :)) apoi machiaj: te dai cu pudra alba alba pe toata fata, iti faci niste cocci pe fata cu creionul de ochi, te dai tot cui creion de ochi pe la ochi iti faci o linie mai mare binenteles, te dai cu mult negru pe la ploape si sus si jos si poti incerca la coafura o peru mai ciufulita :-*:));)), sau poti incerca si asta http://www.youtube.com/watch?v=USAKhyfevYA&feature=channel&list=UL Haloween fericit!:-*

| METALL2000 a răspuns:

Scuze pentru greselile de ortografie!

| aylyn_2380 a răspuns:

Hey. eu de haloween as vrea sa fiu vampir.
daca vrei. eu ma imbrac. cu pantaloni negri fusta. si bluza negru -rosu. machiaj negru. fata alba la coafura. ai putea sa iti prinzi un coc mai sus. dar cu suvite rebele.si poate si colorate.(depinde de culoare si genul de par care il ai.:d ) daca nu vrei foaret mare cheltuiala poti sa-ti iei niste dinti falsi. daca vrei si lentile. dar sa ai grija la ele.:d sau poti sa iti iei o roche pe corp negra cu rosu.si o capa... merge mai bine cu coafura.:d